A C-vitamin por 250g egy kiváló antioxidáns! Sütésre, főzésre, italok izésítésére, befőzéshez és külsőleg kozmetikumokhoz adagolva is alkalmazható. Gyógyszerkönyvi minőségének...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 1kg. Sütések-főzések alkalmával...
Tartósításhoz, befőzéshez és az ételek állagának javításához is nagyszerűen használható a 100%-ban L-aszkorbinsavat tartalmazó N&Z Aszkorbinsav 500g. Sütések-főzések alkalmával...
Ízesítetlen, adalékanyagmentes L-aszkorbinsav, a mindennapi C-vitamin pótláshoz. Az immunrendszer egészséges működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, valamint az...
A szalicil befőttek, lekvárok, savanyúságok tartósítására alkalmas szer. Megakadályozza a rothadást, erjedést és penészedést. Felhasználási javaslat: Befőzéskor a szalicilt vagy...
Kötöző zsinór színes (piros-kék-fehér) 1 tekercsben 50 fm kötöző zsinór található. Zsinór átmérője: 1,25 mm Használható befőzéhez, az üvegeken a celofán és a díszítő...
Meggymagozó Használata: 1. Tegye a meggyszemeket a felső tartályba, és egyenként nyomja a dugattyúba. 2. Teljesen nyomja le a dugattyút, majd engedje el, hogy hátracsússzon....