A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
A Pomelo vagy pummelo egy déli gyümölcs. Halványzöldes sárgás színű. Héja vastag és szivacsos, íze édes, lágy grapefruitra hasonlít. Összetevők: aszalt pomelo szeletek, cukor,...
A természetes csalik mellett egyre inkább helyet követelnek horgunkon a mesterséges szilikon és gumi csalik.A Flexi Bait bojli formája is egy ilyen csali, mely már éles helyzetben is...
A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban. A természetes vérveszteséggel járó folyamatok után segít a...
A sárgabarackot a gyümölcsök királynőjének is tekintik, ami köszönhető kiemelkedő vitamin- és ásványianyag tartalmának, mivel a rostban gazdag gyümölcsben rengetek A-,C és...
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C-, B- és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és...
Származási ország: Tunézia A datolya, a pálmák családjába tartozó datolyapálma gyümölcse. Felszeletelve vagy leturmixolva is fogyasztható édes előételekhez, pikáns húsételekhez,...
Az egyik legismertebb aszalt gyümölcs, amely nádcukor helyett almalé segítségével van édesítve. Ízét tekintve kicsit savanykásabb mint a hagyományos boltban kapható változat....
Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Gluténemntes Bio magozott aszalt datolya Nemcsak finom, tápláló is Magas a fehérje és rosttartalma Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Mesterséges...
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin...