Kén hozzáadása nélkül készült, ízletes aszalvány. A termék speciális aszalási eljárással készül, melynek lépései az alábbiak: 1. lépés: A friss gyümölcs szárítása: Ebben a...
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin...
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett...
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin...
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C-, B- és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és...
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
Mit tartalmaz? Vitaminok E, C, béta-karotin Nyomelemek, ásványi anyagok nátrium, foszfor, kálium, kalcium, vas, magnézium, mangán, cink, kén Mik a jótékony hatásai? A vörös áfonya...
TÜNDÉRKERT ASZALT GYÖMBÉR CUKROZOTT. Enyhén csípős aromája miatt kiváló melegítő megfázáskor. Erősíti az immunrendszert, étvágyjavító hatású, és jó megoldás...
A gyömbér egy gyógynövény. Gyógyászati célra a növény gyökerét használják, mely újjasan elágazó és 8-10 cm hosszú, 1,5-2 cm széles, belül sárgásszürke színű, aromás...
Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Allergénmentes Magas szénhidráttartalma Rostban és antioxidánsokban gazdag Nem tartalmaz hozzáadott cukrot Mesterséges színezékektől és...