A datolya termése az érési folyamat során szinte teljesen átalakul cukorrá, s ez elfogyasztva az agynak és az idegeknek gyors energiaszállítmányt és utánpótlást jelent. Magas B5...
Az aszalt mangó egészséges és kényelmes snack, ha odafigyelsz az adagok méretére, vagy mértékkel fogyasztod. Jó forrása a vitaminoknak és a növényi bioaktív vegyületeknek, például...
Aszalt Vörös Áfonya 100g Összetevők: vörös áfonya, cukor, növényi olaj 100g tartalmaz: Energia 330 kcal 16,50% Fehérje 0 g 0,00% Szénhidrát 79 g 29,30% Ebből cukrok 62 g 68,80% Zsír...
Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Allergénmentes Magas szénhidráttartalma Rostban és antioxidánsokban gazdag Nem tartalmaz hozzáadott cukrot Mesterséges színezékektől és...
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így...
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett...
A feketecseresznye a nyár édes, különleges zamatú gyümölcse. A mélyfeketére érett szemeket leszedve, azonnal aszalva hozzáadott cukor, tartósítószer és adalékanyagok nélkül...
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-,...
A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
A Pomelo vagy pummelo egy déli gyümölcs. Halványzöldes sárgás színű. Héja vastag és szivacsos, íze édes, lágy grapefruitra hasonlít. Összetevők: aszalt pomelo szeletek, cukor,...