A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse, minden korosztályban. A természetes vérveszteséggel járó folyamatok után segít a...
A természetes csalik mellett egyre inkább helyet követelnek horgunkon a mesterséges szilikon és gumi csalik.A Flexi Bait bojli formája is egy ilyen csali, mely már éles helyzetben is...
Az egyik legismertebb aszalt gyümölcs, amely nádcukor helyett almalé segítségével van édesítve. Ízét tekintve kicsit savanykásabb mint a hagyományos boltban kapható változat....
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin...
Elképesztően magas kálium- és vastartalma miatt ajánlott mindenféle izommunkához. Öt szem szárított sárgabarack tartalmazza a szervezet számára szükséges kálium felét Készült:...
Rengeteg A, B, C-vitamint, valamint káliumot, kalciumot, fluort és vasat tartalmaz. Csakúgy, mint a többi bogyós gyümölcs, a földieper is vértisztító és baktériumölő hatású....
Egy boldog nap aszalt vöröscseresznye Vitamin, ásványianyag- és nyomelem-tartalma mellettsalaktalanító hatású is. Jelentős még a C-vitamintartalma is. A nyomelemek és ásványi anyagok...
A gyömbér egy gyógynövény. Gyógyászati célra a növény gyökerét használják, mely újjasan elágazó és 8-10 cm hosszú, 1,5-2 cm széles, belül sárgásszürke színű, aromás...