Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így...
Aszalt Meggy 100g A meggy az egyik legértékesebb magyar gyümölcs. Feltűnő, mélybordó színe is egyedülálló tulajdonságait hirdeti, az egyik legmagasabb antioxidáns tartalmú...
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-,...
Jujuba gyümölcs (magot is tartalmaz) Természetes nassolnivaló, egészséges csemege. A jujuba a hagyományosan egészség-centrikus kínai étkezési kultúra szerint a hölgyek gyümölcse,...
Rendkívül gazdag C-vitamin és antioxidáns forrás, amelyek a káros szabad gyökök ellen védik meg a szervezet sejtjeit. Védi a szívet és az érrendszert, erősíti az immunrendszert,...
Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett...
Szárított golden almaszirmokÖsszetevők: golden alma, antioxidáns (citromsav)Tipp: Ha a termék megpuhulna, tegye egy órára a mélyhűtőbe, hogy ismét ropogós legyen4
Mazsola Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Összetevők: mazsola, napraforgó olaj, antioxidáns (kén-dioxid)A terméket magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez...
Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett kiemelendő kéntartalma, aminek köszönhetően hatékony a rákos megbetegedések megelőzésében, méregtelenítő hatása van, és jótékony...
Bizonyos egymagvú vagy magvatlan, magas cukortartalmú szőlőfajták aszalt bogyója. A mazsolaszőlőt Perzsiában és Egyiptomban már Kr. e. 2000-ben termesztették.