A kandírozással szemben az aszalt gyümölcsöket nem áztatják az aszalás előtt cukorszirupba, csak hagyják megszáradni, így a természetes cukortartalma marad benne a gyümölcsben. Az...
Tápanyagok tárháza diéta során is. Gazdag antioxidánsokban, vitaminokban, ásványi anyagokban és számos egészségügyi előnnyel bír. Tápanyagokban gazdag Magas antioxidánstartalom...
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin...
A Naturfood Aszalt sárgabarack magában fogyasztva vagy müzlik, sütemények, töltelékek készítéséhez ajánlott. A sárgabarack A- és C-vitamin-tartalma igen magas. Tudtad, hogy...
Tudtad, hogy az aszalt szilva gazdag rost- és káliumforrás? Rendszeres fogyasztása egyebek mellett javítja az anyagcserét és hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez. Aszalás...
Kiváló minőség frissen, tartósítószer nélkül. Természetes módon erősíti az immunrendszert. Az aszalt gyümölcsök és olajos magvak piaca az egészséges életmód térhódításának...
Életelixír a Távol-Keletről Látásjavító, táplálja a bőrt, vércukor- és koleszterinszint csökkentő hatású, jótékonyan befolyásolja a vérnyomást, segíti a májműködést,...
Maroni egész gesztenye hámozott és válogatott gesztenyeszemeket tartalmaz. Biztosítja, hogy a gesztenyekedvelők szezontól függetlenül fogyaszthatják a gesztenyét, vagy az abból...
Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az emésztést és...
Naturfood Aszalt Szilva 200 g Egyszerre csak kis mennyiségben fogyasszuk, jó ötlet egy maréknyit este vízbe áztatni, a felét reggel, a másik felét pedig este elfogyasztani, így...
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-,...