Az aszalt sárgabarackot joggal szokták a szárított gyümölcsök királynőjének nevezni. Hihetetlenül gazdag A-vitaminban és béta-karotinban. Kálium-, kalcium- és foszfortartalma mellett...
Aszalt Vörös Áfonya 100g Összetevők: vörös áfonya, cukor, növényi olaj 100g tartalmaz: Energia 330 kcal 16,50% Fehérje 0 g 0,00% Szénhidrát 79 g 29,30% Ebből cukrok 62 g 68,80% Zsír...
Egyetlen aszalt szilva több ásványi anyagot és vitamint tartalmaz, mint például egy maréknyi áfonya, ami antioxidánsokban szintén gazdag. Vas, kalcium, szelén, A-, B-, és C-vitamin...
A mazsola a legelterjedtebb aszalt gyümölcs. Természetes édesség a finomított cukor kiváltására. A mag nélküli, dús gyümölcsállományú mazsola élvezetessé teszi a teljes...
Édes is, chips is, mégsem hizlal, sőt jót tesz az egészségünknek! Az almát a szervezet nagytakarítójának is nevezik. Rendkívül jó hatással van az emésztésre, mivel hozzásegít a...
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C, B és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és...
Az Eper Csinta a másik nagy kedvenc főként a gyerekek körében. Szárított epres gyümölcstekercs. Vegán, Gluténmentes és Nyers diétában is fogyasztható, sőt akkor is, ha az ember nem...
Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin tartalma, ezért számos betegség megelőzésében segíthet. Ásványi anyagok közül káliumban, foszforban és cinkben is gazdag gyümölcs, ennek...
Rengeteg A, B, C-vitamint, valamint káliumot, kalciumot, fluort és vasat tartalmaz. Csakúgy, mint a többi bogyós gyümölcs, a földieper is vértisztító és baktériumölő hatású....
Az aszalt gyümölcsök kedvező élettani hatása évezredek óta ismert, már az ókorban is fogyasztották. Nemcsak különlegesen finomak, hanem a friss gyümölcsök után a legjobb rost-,...