Az egyik legnépszerűbb paleolit liszt a lenmagliszt, zsírtalanított lenmag őrleménye. A lenmagokat hideg sajtolás után lisztté őrlik, így más lisztekhez hasonlóan fölhasználható....
Prémium minőségű pontyozó etetőanyag széria.
Methodozásra és normál etetőkosaras horgászatra kifejlesztett etetőanyag keverék.
Magas energia tartalmú, szénhidrátos mixek, amelyek...
A szőlőmagliszt készítésekor a szőlőmagból az olajat hidegen, vegyszermentesen kisajtolják, majd a már zsírtalanított szőlőmagot finom állagú lisztté őrlik. Az eljárásnak...
Zabpehelyből porított őrlemény, használható pudingok, krémek és más ételek sűrítéséhez, valamint kenyér, pizza és sütemény tésztájában, a gyártói javaslat szerint 20-30%...
BIOGOLD bio szőlőmag mikro őrleményt a Balaton Felvidéken termelt cabernet sauvignon kék szőlő magjából állítjuk elő. A mikron méretű részecskék lehetővé teszik, hogy a...
Összetevők: durumbúzaliszt A durumbúza - más néven keménybúza vagy üvegbúza - lisztjét elsősorban száraztészták, palacsintatészták és pizzatészták készítéséhez használják....
A termék dióféléket, glutént tartalmazó gabonát, kén-dioxidot vagy szulfitot tartalmazó anyagot, szezámmagot, szójababot, tejet, tojást vagy azokból készült termékeket NEM...
Az inkák aranyaként is emlegetett quinoa Dél-Amerikából származik. Már 8-9 ezer évvel ezelőtt előszeretettel fogyasztották, az inkák pedig szent ételnek tartották, és a Magok Anyja...
A homoktövis magját liszt finomságú porrá megőrölve kapjuk a homoktövis magőrleményt. Az őrlemények fogyasztásával a növényekben található vitaminok, ásványi anyagok,...
A befőzés során is kitűnően használható adalékanyag a Nature Cookta Aszkorbinsav 250g étkezési aszkorbinsav, hiszen hozzáadásával megakadályozhatjuk a felhasznált gyümölcsök...
A Nature Cookta Gesztenyeliszt 500g búzaliszthez hasonló állagú őrlemény kitűnően beilleszthető a speciális diétákba is. Akár 100%-ban helyettesítheti a receptben megadott...