Részletes Termékinformáció Természetesen gluténmentes lisztkeverék, nem tartalmaz gabonát, tejet, szóját, tojást. Finom fehér kenyér süthető belőle gépben vagy hagyományos...
A Nature Cookta Tápióka keményítő 500g különleges adalékanyaggal a megfelelő állag elérése sütésnél, főzésnél is garantált! A manióka, más néven kasszáva gyökeréből nyert...
A tápióka keményítő egy világszerte ismert és közkedvelt liszt állagú készítmény. Az alapanyagául szolgáló manióka - mely egy Dél-Amerikában őshonos növény - kiemelkedő...
Éléskamra Sokmagvas bagett lisztkeverék 215 g (4 db-hoz). Ez az a kenyérpótló, ami után azok is kapkodnak, akik nem diétáznak, mert annyira hagyományos jellege van. Sok ropogós mag,...
Kovasav tartalma igen kiemelkedő,de jelentős még a fluor, kén, foszfor, vas, magnézium, kálium és cink tartalma. Különösen gazdag a B-vitaminok csoportjában, mint B1, B2, B6, B17,...
HOZZÁVALÓK 1 ADAGHOZ 70 g Bake-Free nokedli lisztkeverék 95 g víz 3 g Himalája só Elkészítés: Keverjük össze a hozzávalókat és nokedli szaggatóval szaggassuk forrásban lévő,...
Részletes Termékinformáció Természetesen gluténmentes lisztkeverék, nem tartalmaz gabonát, tejet, szóját, tojást. Finom fehér kenyér süthető belőle gépben vagy hagyományos...
Gluténmentes, lektin- és szaponinmentes liszt, jó alternatívája a búzalisztnek.A szárított manióka gyökér finom porrá történő őrlésével készítik. Nem azonos a tápióka...
Összetevők: zöldbanán-liszt A zöld banán szárításával majd őrlésével készített lisztet a banántermő országokban régóta használják, ám nálunk még viszonylag újdonságnak...
Gluténmentes lisztkeverék, melynek segítségével könnyedén készíthetünk ropogós héjú, élelmi rostokban gazdag kenyeret, élesztő felhasználása nélkül. Gluténmentes, tejmentes,...
Összetevők: tápiókakeményítő A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban a...
A tápiókát a manióka növény gumós gyökeriből állítják elő. Kíváló alapanyaga lehet a gluténmentes konyhának. Felhasználása: Főleg az étel állagának kialakításában...