Édes-fűszeres illatú, aromáját a főzés során adja ki, ezért elsősorban befőttek, kompótok, gyümölcslevesek, forralt borok, egyéb fűszeres italok elkészítésénél használjuk
Fűszerkeverékünk jellemzően a hűvösebb, téli időszakban népszerű, jellegzetes aromájú keverék, amelyet forralt bor vagy fűszeres, meleg tea elkészítésénél használhatunk a...
A tárkony aromás fűszer; enyhén keserű ízű és fűszeres-gyógynövényes aromájú, amely az ánizsra vagy az édesköményre emlékeztet. Mivel intenzív, ezért más fűszerekkel...
Fűszerkeverékünk kiválóan használható serpenyőben, sütőben vagy grillen sült oldalas elkészítéséhez. Próbálja ki a sertés mellett a bárány- vagy borjúhúsból készült...
A magyar konyha egyik legfontosabb fűszere, amelyet univerzálisan szinte valamennyi étel ízesítésénél a kívánt mennyiségben felhasználhatunk. Húsos fogások, levesek, mártások,...