A mákolaj igen magas foszfortartalma biztosítja a kalcium hatékony beépülését a csontokba. Idegfájdalom csökkentő, nyugtató, altató hatású. Felhasználás: A mákolaj klasszikus...
Összetevők: szőlőmagolaj / melegen sajtolt A szőlő magjából kipréselt igen finom, szinte semleges ízű olaj. A szőlőmagolaj a legjobb belső bőrhidratáló, aki fogyaszt belőle egy...
A csontritkulás egyik ősi ellenszere. Aminosavakban, zsírsavakban, foszforban, kalciumban, káliumban, magnéziumban és vasban gazdag. Régóta tudjuk, hogy lassítja az öregedési...
Természetes kalciumot tartalmaz, a csontritkulás egyik ősi ellenszere. Enyhén kesernyés ízű. Termék tulajdonságai: A mák ősidők óta termesztett kultúrnövény. A gyógyszergyárakban...
Hidegen sajtolt bio lenmagolaj Hidegen sajtolt, hagyományos eljárással készült magyar termék, étkezési minőség, ellenőrzött ökológiai gazdaságból. Étkezésre napi 1-2 evőkanál...
Olívaolaj, natív, extra, ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból, hidegen sajtolt. Jelentős mennyiségű E-vitamint és egyszeresen telítetlen zsírsavakat tartalmaz. Felhasználási...
Argán olaj Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó...
Az extra szűz olívaolaj az olívabogyó első hideg sajtolásának az eredménye. Mentes minden vegyi eljárástól, ezért íze megőrzi természetességet, zamatos és gazdag. A Bertolli Extra...
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj...
Napérlelte krétai olívabogyóterméke a "Koroneiki" és a "Tsounati" változat. Az olívaolaj a szüret napján kerül kisajtolásra nagyon alacsony hőmérsékleten,szigorú higiéniai...