Természet Áldása kókuszzsír
A kókuszzsír egy étkezési olaj, az ázsiai kulinária szerves része. Sütésre, főzésre használják leginkább. A kókuszpálma gyümölcséből, a...
Üzemünkben valamennyi növényi olajat hidegen sajtolásos eljárással nyerjük ki az olajos magvakból. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított melegsajtolású extrahált...
JellemzőkTermészetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.Termék információkÉlelmi rostban gazdag cukormentes keksz - búzakorpával, teljes kiőrlésű liszttel. Alacsony...
Üzemünkben valamennyi növényi olajat hidegen sajtolásos eljárással nyerjük ki az olajos magvakból. A hidegen sajtolás előnye a nagyüzemileg előállított melegsajtolású extrahált...
Búzacsíra ét- és saláta olaj Kellemes ízű, aromájú étolaj. Az agy és idegrendszer egészségét szolgálja. A sportolók elsősorban állóképességük növeléséért becsülik. Az E-...
Argán olaj Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó...
A mandulaolaj fogyasztását a népi gyógyászat (napi három-négy kávéskanálnyit) légúti lerakódások, tüdőgyulladás, hasfájás esetére javasolta, gyermekeknél pedig hashajtóként...
Extra Szűz olívaolaj mely zamatos, természetes ízét a válogatott Extra Szűz olívaolajak gyümölcsös ízének köszönheti. Gazdag zöld színével és finom aromájával a Bertolli Extra...
A tökmagolaj a pirított, héjnélküli tök magjából készül hagyományos, úgynevezett stájer eljárással. Sötétbarnás, zöldes színű, kifejezetten aromás olaj. A kulináris...
Termék információk Közvetlenül olajbogyókból, kizárólag mechanikai eszközökkel előállított első osztályú olívaolaj. Az Európai Unióból származó olívaolajok keveréke. Extra...
A mákolaj jó ideig alulbecsült, sőt elfeledett eleme volt az európai konyhának. Csak az utóbbi években éledt fel újra, amikor is ráébredtünk, hogy ez a világossárga növényi olaj...