Betöltés...

Egy igazi, szép polgári lakás lehetősége a Belvárosban. - Székesfehérvár

Ár: 114.900.000 Ft

Egy igazi, szép polgári lakás lehetősége a Belvárosban

Székesfehérvár történelmi Belvárosában, 136 m2, 4 szobás, felújított, galériázható, hangulatos téglalakás, akár azonnal költözhetően eladó.
Az 1. emeleti társasházi lakásban 8 évvel ezelőtt a villany és a vízvezetékeket felújították, a fűtést korszerűsítették, a nyílászárókat hőszigetelt faablakokra cserélték és redőnnyel is ellátták.
A téglalakás 4 élhető méretű szobából áll, melyekben eredeti felcsiszolt a parketta, a falai pedig ápoltak, fehérre festettek. Az egyik szobában galéria is kialakításra került. Az otthon 4 méteres belmagassága erre is ad lehetőséget. Tágas, ízléses konyhája mellé kamra társul. A lakásban van egy fürdőszoba + WC illetve van egy külön mellékhelyiség is kézmosóval.
A lakásból megközelíthető egy saját padlástér, opcionális beépítési lehetőséggel.
Az igényes téglalakás akár azonnal birtokba vehető.
Az épület belseje békebeli hangulatú, egyedi lépcsőkorlátja illik a ház polgári hangulatához. A téglalakás, tájolása és ablakai okán, a belvárosi élet mozgalmassága mellett, nyugalmat is ad az itt Lakók számára.
Aki vágyik egy egyedi, szép állapotú, tágas lakásra a történelmi Belváros szívében, ez az ingatlan igazán vonzó lehet számára.
A belvárosi miliő, hivatalok, kulturális intézmények, iskolák, óvoda, bankok, bevásárló központok, vendéglátó helyek, gyógyszertár innen akár egy rövid sétával elérhetőek. Parkolni a ház mögött lehet. A buszpályaudvar pár percre van az épülettől.
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Alapterület (m2) : 136
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Normál állapotú
Anyaga: Tégla
 
Feladás dátuma: 2024.04.26
Eddig megtekintették 32 alkalommal

Lakások rovaton belül a(z) "Egy igazi, szép polgári lakás lehetősége a Belvárosban. - Székesfehérvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence