Betöltés...

Szép telek, jó helyen - felújítandó házzal - Székesfehérvár

Ár: 55.000.000 Ft

Szép telek, jó helyen - felújítandó házzal

Székesfehérvár kedvelt családi házas részén, 85 m2, 2 szobás, felújításra váró ház, 832 m2 telekkel, melléképületekkel, akár azonnal birtokba vehetően eladó.
Az ingatlan nagyon jó elhelyezkedésű, nincs távol a város belső részétől, szerencsések a közlekedés feltételei, hangulatos, csendes utcában található. A telek számos lehetőséget ad új Tulajdonosának. Akár kertművelésről vagy leendő otthona kialakításáról van szó. Vállalkozások számára is jó döntés lehet, társasház építésére szintén van mód a telek adottságai alapján.
A rajta lévő 85 m2 épület újraálmodásra vagy ha leendő Tulajdonosa ebben gondolkodik, bontásra vár. Az építmény vegyes falazatú, síkpala fedésű. Mostani formájában a ház 2 szobából, konyha + étkezőből, kamrából, fürdőszobából és előszobából áll. Faablakai redőnnyel, szúnyoghálóval ellátottak. A lakás melegét gázkonvektor adja.
A házhoz melléképületek is tartoznak. Az egyik 44 m2 fa - könnyűszerkezetes tároló, a másik 58 m2 téglaépület, amely több garázs kialakítására is alkalmas. A kert termő gyümölcsfákkal beültetett, hangulatos, ahol kút is található.
A kertvárosi háttér, a szép telek, az új otthon kialakítása mind vonzóak lehetnek a majdani Tulajdonosok számára.
Az ingatlan előzetes időpont egyeztetés után, a hét bármelyik napján megtekinthető. Várom kérdéseiket is az alábbi telefonszámon: .
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 832
Épület hasznos területe (m2) : 85
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Ingatlan állapota: Felújítandó
 
Feladás dátuma: 2024.08.05
Eddig megtekintették 6 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Szép telek, jó helyen - felújítandó házzal - Székesfehérvár" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Dr. Makkos Ingatlan Centrum, Velence