Betöltés...

Eladó családi ház Székesfehérvár, Belvárosban

Ár: 235.000.000 Ft

H-004138. A Történelmi Belváros közelében, RÁC utcában, 196m2-es nappali + 3,5 szobás, egyedi kialakítású, különleges hangulatú családi ház eladó!

A Belváros egyik gyöngyszeme ez a Rác utcai Skanzen szomszédságában lévő, önálló, egyedi kialakítású, látszógerendás, üveg függőfolyosós családi ház, mely összesen 1751m2-es összközműves parkosított telken helyezkedik el.

Ingatlanbemutató video: https://youtu.be/GJBicYnEkAU

A lakóház 2000-ben épült Porotherm téglából. Építése, a tulajdonosok elvárása szerint történt korszerű anyagok felhasználásával. A minden oldalról bekerített telekterület 1751 m2 alapterületű.

A ház összközműves, hasznos alapterülete 196m2, elosztását tekintve a következő helyiségekből áll:
Földszint 119m2: előszoba, konyha-étkező, tágas világos nappali (47m2), egy hálószoba, spájz, fürdőszoba (kád), Wc, háztartási helyiség
Tetőtér:65m2 „Üveg Függőfolyosó”, 2 hálószoba, kis nappali, 1 kis szoba egy fürdőszoba, háztartási helyiség,

Fűtését és melegvíz ellátását gázkazán (cserélve 2023) biztosítja a földszinten padlófűtéssel, az emeleten radiátoron keresztül. Igazi ritkaságnak, kuriózumnak számít még a nappali és a télikert fölött húzódó „üveghíd” melyről beláthatjuk a nappalit, télikertet, de még a kertet is.
A nyílászárók modern új, egyedi kivitelezésűek, az ingatlan riasztóval ellátott. Az egész ház klimatizált. Az építkezés során különösen figyeltek arra, hogy az, utcafronti homlokzat is tájba illő kivitelezésű legyen.

A házhoz kapcsolódik egy nyári konyha (17m2), és a fedett terasz 18m2 alapterületű. Ezt követi a boltíves 12m2-es pince.
Ami a ház udvarát illeti, gondozott parkosított, hangulatos kert, csobogóval, kerti tóval. Számos örökzöld (fenyőfák, tiszafák, babérmeggy stb.) és többféle bokor, virág illetve fúrt kút található. Az öntöző rendszer és a tó, valamint a csobogó a kút vízével gazdaságosan üzemeltethető.

Csendes, családi házas övezet. A közelben belváros, iskola, óvoda, üzletek megtalálhatóak.
Tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető. Az ingatlan egyébiránt lakhatáson kívül, üdültetésre, vendégház üzemeltetésére is kiválóan ideális lehet.

Az ingatlan tehermentes, azonnal birtokba vehető!

Eladási irányár: 235 M Ft

Ha felkeltette érdeklődését, hívja irodánkat bizalommal, éljen ingyenes, személyre szabott hitelügyintézés szolgáltatásunkkal. Segítünk továbbá adásvételhez szükséges ügyvédi közreműködésben, energetikai tanúsítvány, valamint értékbecslés elkészítésében.

For English details please send us a message or an e-mail, thank you. ...TOVÁBBI, TÖBBEZRES INGATLAN KÍNÁLAT: www.gdn-ingatlan.hu - GDN azonosító: 370028
Tulajdonságok
Település: Székesfehérvár
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Utca: Belvárosban
Telek nagysága (m2) : 1751
Épület hasznos területe (m2) : 196
Szobák száma: 4
Félszobák száma: 1
Fűtés: Cirkó fűtéses
Anyaga: Tégla
A hirdető kérése: Ingatlanközvetítő vagyok - keresse fel Irodánkat!
 
Feladás dátuma: 2024.06.15
Eddig megtekintették 12 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Eladó családi ház Székesfehérvár, Belvárosban" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: GDN Ingatlanhálózat