Organikus vitaminforrás, rákprevenciós tápanyag, finom és tápanyagdús 6g A fekete káposzta egyre népszerűbb, mivel könnyen termeszthető, jól néz ki, csodás az íze, és nem utolsó...
BIO TÖNKÖLYBÚZA CSÍRÁZTATÁSHOZ A TÖNKÖLYBÚZA CSÍRA FEHÉRJETARTALMA A KÖZÖNSÉGES BÚZÁHOZ KÉPEST HATSZOROS. Esszenciális zsírsav tartalma hatékony az idegrendszerre. Aminosav...
A WTN Haj- és körömvitamin olyan vitamin, nyomelem, aminosav és növényi hatóanyag kivonatok speciális kombinációját tartalmazza, amelyek segíthetik a haj- és körömnövekedést,...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a hajdina igen értékes vitaminforrás, mivel a B-vitamincsoport majdnem minden tagját tartalmazza. Vitamintartalmát tekintve elmondható, hogy a...
Beta-karotin forrás. A zöldségfélék közül legnagyobb mennyiségben tartalmaz vitaminokat, enzimeket, ásványi anyagokat és rengeteg hasznos vegyületet szervezetünk számára. Kitűnő...
A vöröskáposzta csíra hatása: fekélygyógyító vegyület, U vitamint tartalmaz, táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást, jót tesz a csontoknak, fogaknak,...
A lucernát elsősorban állati takarmányként ismerjük, ám pár napos csírája, amely tápanyagokban gazdag, emberi fogyasztásra is alkalmas. Jelentőség, hatások: A többi csíramaghoz...
Vörös színű különleges csíra. Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 °C. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő: 4-5 nap Fontos, hogy a magvak ne álljanak vízben.
Bio tönköly teljes őrlésű liszt -1kg Bio tönköly teljes őrlésű liszt 1kg Az egyetlen lisztféle, mely a válogatott gabonaszemek valamennyi alkotóját tartalmazza. Az ásványokat,...
A petrezselyem csíra serkenti a mellékvesék és a pajzsmirigy működését, jó hatással van a májra, és úgy általában az emésztőrendszerre. Gyomorerősítő, béltisztító,...