Csíráztatás: 12 óra áztatás után. Hőmérséklet 21 C°. Öblítés naponta kétszer. Csírázási idő 2-4 nap. Csíra hossza 6 mm. Ne hagyjuk hosszabbra, mert megkeseredik. Főzés max. 3...
A klasszikus Protexin termék, amely meghódította Magyarországot. 7 féle humán eredetű baktériumtörzset, valamint a táplálásukhoz hozzájáruló fruktó-oligoszacharidot tartalmazó...
7 probiotikus törzs + prebiotikum. 7-féle élő baktériumtörzset tartalmaz, melyek képesek megtelepedni és szaporodni az emberi bélflórában. Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású...
A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás...
Végre egy liszt, amelynek ÍZE van! Végre egy liszt, aminek a tapintásán érzed, hogy más, mint a többi! És mindez adalékanyagok, ízfokozók és “E-vitaminok” és mindenféle trükk...
A csomag tartalma: 1 db csíráztató üvegedény fedéllel és 4 csomag csíramag (1 db lucerna, 1 db mungóbab, 1 db retek, 1 db fitness-magkeverék) Allergének: nyomokban glutént tartalmazó...
A napraforgó csíra jó hatású az izom- és idegrendszerre a magas magnéziumtartalma miatt, a foszfor- és kalciumtartalma csontoknak és fogaknak tesz jót. Jódtartalma a pajzsmirigyre hat...
Fekete retekmag csíráztatásra Latin megnevezés: raphanus sativus TERMÉKJELLEMZŐK: Szín: Sötétlila levél és halványlila csíra Íz: a fekete retekre jellemző karakteres, csípős íz...
A Bio Zöldborsó csíráztatáshoz 90g lencse-, borsó- és babfélék természetes inzulinszabályzók, koleszterin-csökkentők, vérnyomásszabályzók és szíverősítők. Rákblokkoló...
A Bio Zsázsa csíráztatáshoz 35g gyorsan csírázó mag, jellegzetes ízének köszönhetően kiváló fűszer salátákhoz, szendvicskrémekhez, levesekhez. Gyógyhatása miatt ősidők óta...
a Bio Póréhagyma csíráztatáshoz 4g természetes antibiotikum. Tisztítja a véráramot, májat. Emésztőszervekre jótékony hatású. Gyulladáscsökkentő, immunerősítő, antioxidáns...
A Bio Ruccola csíráztatáshoz 30g borsmustár, az olasz konyha kedvelt zöld növénye. Zsázsához hasonló élettani hatások. Magas E-vitamin és telítetlen zsírsav tartalmú. Csökkenti a...
A Bio Vöröskáposzta csíráztatáshoz 12g táplálja a bőrt, tisztítja a vért, javítja a látást. Csontok, fogak, nyirokmirigy számára nagyszerű. Keringésjavító,...
„Könnyebb emésztés.” A Bio Édeskömény csíráztatáshoz 6g megkönnyíti az emésztést, méregtelenít és nagyszerű izomlazító tulajdonságú. Kitűnő levesbetét, de óvatosan,...
A Bio Tönkölybúza csíráztatáshoz 70g fehérjetartalma a közönséges búzához képest hatszoros. Esszenciális zsírsav tartalma hatékony az idegrendszerre. Aminosav összetétele...