Apiland tiszta méhpempő friss 100 g
Ár: 14.680 Ft
Apiland tiszta méhpempő friss 100 g A tiszta méhpempő gyógyhatásai: Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet Jótékony hatással van az idegrendszerre Javítja az általános energiaszintet Csökkenti a vér koleszterinszintjét Segít megelőzni a megfázást és az influenzát Késlelteti az öregedési folyamatokat Mi a méhpempő? A méhpempő egy igazi biológiai kuriózum, mivel rendszeres fogyasztásának és kivételes tulajdonságának köszönhetően, hozzájárul az élettartam meghosszabbításához. Az ázsiai kultúrában, a méhpempőt tonikumként fogyasztják, mely növeli az általános energiaszintet, erősíti az immunrendszert és fokozza a férfiasságot. Az ApiLand tiszta méhpempő gyógyhatásai: Erősíti az immunrendszert és növeli a fizikai és szellemi ellenállóképességet Jótékony hatással van az idegrendszerre Javítja az általános energiaszintet Csökkenti a vér koleszterinszintjét Segít megelőzni a megfázást és az influenzát Késlelteti az öregedési folyamatokat A vitaminokban és kollagénben gazdag méhpempő, a dolgozó méhek garatmirigy váladéka, mellyel a méhlárvákat az életük első három napján etetik. Csak a kas Méhkirálynője élvezi egész életében az értékes méhpempőt. És mivel ő kizárólag a természet ezen gyümölcsével táplálkozik, a királynő 5 évig is elélhet – ami valóban egészen elképesztő, hiszen a dolgozó méhek átlagos élettartama mindössze 45 nap! Értékes összetevőinek köszönhetően a méhpempő főleg a gyermekek számára ajánlott, de a felnőttek számára is előnyös. Táplálék kiegészítőként használva, pótoljuk a vitamin-hiányos táplálkozás okozta elégtelenségeket, enyhítve ezek következményeit. A méhpempő egyik közismert tulajdonsága, hogy segít minél több ideig megőrizni fiatalságunkat. Rendszeres használatának és széleskörű tápanyag tartalmának köszönhetően, olyan folyamatokat serkent szervezetünkben, mint az öregedés lassítása és a szervezet regenerálódása. A méhpempő egyedi összetételéhez nincs hasonló szuperélemiszer, mely ilyen mértékben serkentené a reproduktív funkciókat és lassítaná az öregedés folyamatát. A tiszta méhpempő kiválóan pótolja a létfontosságú tápanyagok hiányát szervezetünkben, így a különböző betegségek megelőzésében kulcsfontosságú szerepet tölt be. Mindemellet aktiválja, egyensúlyba állítja és serkenti a szervezetünkben lezajló kémiai reakciókat, fizikai és szellemi energiát biztosít, hozzájárul a jobb vérkeringéshez, így biztosítja testi-leki egyensúlyunkat és szervezetünk ellenállóképességét. Ugyanakkor erősíti az immunrendszert, késlelteti az öregedés jeleit. A nőknél enyhíti a menopauza-, a férfiaknál az andropauza tüneteit. A méhpempő fenntartja a bőr, haj és körmök szépségét és visszaadja ezek egészségét. Fontos szerepe van a gyermekek növekedésében és fejlődésében. A méhpempőt tiszta formában cukorbetegek is fogyaszthatják, nem változtatja meg a vér cukorszintjét. Nagy segítséget nyújthat csökkent immunrendszer esetében, természetesen stimulálva és megerősítve ennek működését növelve a védekező képességet a vírusos időszakban. A tiszta méhpempő összetevői: Acetilkolin - fontos szerepe van az ideg impulzus közvetítésében 10 HDA sav - mely csak a méhpempőben található természetes formában Aminósavak Ásványi anyagok és nyomelemek Lipidek és eszenciális zsírsavak B vitamin komplex: B1, B2, B3, B5, B6, B8, B12 A méhpempő összetételének a 3% még ismeretlen és azonosítatlan, ami szintén a méhpempő összetettségére utal. A méhpempő fő alkotóelemei a víz, fehérjék, cukrok, zsírok és ásványi anyagok. Annak ellenére, hogy ezeknek az összetevőknek az aránya enyhén változhat a származásától, földrajzi jellegzetességeitől függően, összetétele relatív stabil marad. A méhpempő tartalmazza az összes, számunkra fontos, eszenciális aminósavat. Emellett azonosítottak még 29 tiszta aminósavat és aminosav-vegyületet, melyek közül a legfontosabb az aszparaginsav és glutaminsav. A nem eszenciális aminósavak a prolin és lizin. Jelen van ugyanakkor számos enzim: glükozidáz, foszfatáz és a kolinészteráz. A méhpempő lipid tartalma több szempontból is egyedülálló. A jellegzetes lipid frakció 80% - át száraz tömeg és szokatlan szerkezetű telítetlen zsírsavak alkotják. Ezek többsége rövid láncú karbonsav, mely 8-10 szénatomot tartalmaz, ellentétben az állati és növényi szervezetekben található zsírsavakkal, melyek 14-20 szénatomot is tartalmazhatnak. A rövid láncból álló zsírsavak felelősek a méhpempő különleges biológiai tulajdonságaiért. A legfontosabb ásványi anyagok, melyek a méhpempőben jelen vannak, csökkenő sorrendben: K, Ca, Na, Zn, Fe, Cu és Mn, a leggyakrabban a kálium fordul elő. Ugyanakkor makrotápanyagokban is gazdag (fehérjék, szénhidrátok és zsírok). A méhpempő összetételének az elsődleges elemzése alapján, felfedezhetjük, hogy milyen jótékony hatással van egészségünkre. Elsősorban a B1 vitamin (tiamin) tartalmának köszönhetően, amely létfontosságú a növekedésben, segít a fehérjék lebontásában és azok energiává való átalakításában, hozzájárul az idegrendszer és az izmaink egészségének a fenntartásában. Ennek a vitaminnak a hiányában energiaszintünk csökken, emésztési zavarok léphetnek fel, étvágyunk csökken, gyakori fejfájás, enyhe depresszió tünetei jelentkezhetnek. A második legfontosabb összetevője a méhpempőnek a B2 vitamin (riboflavin), amely a növekedési folyamatban, bőrünk, szánk, szemünk egészségében játszik kulcsfontosságú szerepet. Ha ebből a vitaminból túl kevés van szervezetünkben vagy szintje csökken, akkor bőrünk és hajunk száraz és durvább lesz, a stresszel szembeni ellenálló képességünk csökken. A harmadik fontos összetevő a B3 vitamin, melynek szintén alapvető szerepe van a növekedési folyamatban, bőrünk egészségében, a fehérjék emésztésében és az idegrendszer megfelelő müködésében. Hiányosság esetén különböző emésztési zavarok, neurológiai betegségek, bőr problémák, fejfájás, álmatlanság és a bél rendellenségek léphetnek fel. Jelentős összetevő a B5-vitamin is, vagy más néven pantoténsav, amely az emberi test minden sejtje számára szükséges anyag. Többek között hozzájárul a hajunk növekedéséhez és bőrünk regenerálodásához. A méhpempő másik összetevője a B6 vitamin, mely fontos szerepet játszik a tápanyag feldolgozásban, a bőr szépségének ápolásában, izmaink és idegrendszerünk megfelelő müködésében és megtartásában. Ha ennek a szintje csökken szervezetünkben, felléphet az álmatlanság, izomgörcs és különböző bőrkiütések. A méhpempő összetevői között megtalálható a B7 vitamin. Mivel a koleszterin-anyagcsere folyamatát segíti elő, hozzájárul a máj megfelelő müködéséhez. Hiánya májrendellenség és az alkohol tolerancia csökkenésének a kialakulásához vezethet. A B8 vitamin vagy biotin is a méhpempő alkotóeleme, mely köztudott, hogy fenntartja a bőr, az idegrendszer és az izmok egészségét. Amikor hiány lép fel, hajunk ritkul és ekcéma alakulhat ki. A méhpempő folsavat is tartalmaz (B9 vitamint), amely elsődleges a növekedés folyamatában, a vér egészségében és a termékenységben. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, akkor különböző vér betegségek léphetnek fel, gyengül a vérkeringés, továbbá vérszegénység, gyengeség, depresszió vagy a hasmenés tünetei mutatkozhatnak. Ugyanakkor a méhpempő B12 vitaminban is gazdag (kobalamin). Ez a felelős az idegsejtek, a vér és a bőr egészségéért, valamit a jó emésztésért, a fehérjék felszívódásáért és általában a növekedési folyamatokért. Ha szervezetünk ebben a vitaminban szenved hiányt, felléphet a vérszegénység és a fáradság, bőr-, idegrendszeri-, vagy emésztési problémák alakulhatnak ki. A méhpempő egyedi jellemzőkkel rendelkező tápláló koktél keverék, melyet a természet a méhlárvák és méhkirálynő táplálására alkotott. Értékes összetevői a lipidek, melyek közül 80-85% zsírsav, 4-10% fenolok, 5-6% viasz, 3-4% szteroidok és 0,4 - 0,8% -át foszfolipidek alkotják. A méhpempő olyan különleges étkezési zsírsavakat tartalmaz, mint a 10 HDA sav (mely csak a méhpempőben található meg természetes formában), emellett még 32% - ban zsírsavakat, glükonsavat (24%), hydroxy - transz - decenoic savat (22%) és 5%-ban más dikarbonsavakat tartalmaz. A méhpempő tartalmaz még acetilkolint, adenozin-5'-trifoszfátot (ATP) és más foszforvegyületeket, mint az AMP vagy AMP-N1, így az adenozin összmennyiség 5,9 és 2.057,4 mg/kg között változik. A tiszta méhpempő adagolása: A minél jobb hatás érdekében, ajánlott minimum 6 hetes kúrát tartani. Belsőleg: Egymagában fogyasztva: Reggel éhgyomorra, 20-30 perccel evés előtt, nyelv alá helyezni a teljes feloldásig. Gyermekeknek - 0,5 g/nap Felnőtteknek - 1-2 g/nap Mézben elkeverve 2%-os arányban: (például: 10g tiszta méhpempő, 500g nyers mézben elkeverve) Gyermekeknek - 1-2 teáskanál naponta Felnőtteknek - 1-2 evőkanál naponta Külsőleg: Minőségi összetevő a bőr és a haj kozmetikai kezeléseiben. A tiszta méhpempő tárolása: Hűtőben, 2 °C és 6 °C között, tárolandó. Az ApiLand vásárlói visszajelzések alapján, a méhpempő jótékony hatásai két csoportba oszthatóak: a méhpempő jótékony hatásai külső használat esetén és a belső használat során. Ami a belső használatot illeti, a leggyakoribb észlelt változások a következők voltak: az étvágy szabályozása, a bőr ápoltabb kinézete, a libidó és a szexuális tevékenység növekedése, fokozott ellenállás a fertőzésekkel szemben, a magas vérnyomás csökkenése, az alacsony vérnyomás növelése, a koleszterinszint csökkenése, a vérszegénység és érelmeszesedés tüneteinek az enyhülése, továbbá jelentős általános egészségi javulást észleltek a gyógyíthatatlan krónikus betegségek esetében. A méhpempő 1-2 hónapig való fogyasztása, napi 0,5 - 1 g - os adagokban, az egészséges szervezetre élénkítően és frissítően hat. Ami a külső használatot illeti, a méhpempő jótékony hatásai a következő módon nyilvánulnak meg: serkenti a bőr regenerálódását, felgyorsítja a különböző bőrbetegségek gyógyulását, normalizálja a faggyúmirigy zsíros váladékának a mennyiségét és nem utolsó sorban kiemelkedő a ránctalanító hatása. FONTOS! Mivel a termék természetes forrásokból származó összetevőket tartalmaz, így a nem standardizált érzékszervi tulajdonságok szempontjából. Tehát változatosság észlelhető helyenként az íz, a szín, a szag vagy a megjelenés szempontjából anélkül, hogy ez befolyásolná a termék hatékonyságát vagy biztonságát. Minden nyersanyag és késztermék tétel szigorú ellenőrzési eljáráson megy keresztül, ennek hatékonyságának és biztonságának biztosítása érdekében!
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.10.31 |
Eddig megtekintették 0 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Apiland tiszta méhpempő friss 100 g" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: