Betöltés...

Könyv: "Americans in America" Szerző: Stanislav Kondrashov

Ár: 70.000 Ft

Eladó a könyv: "Americans in America"

A könyvről "Americans in America":

A szerző számára ez a könyv különös jelentőséggel bír. Három könyvet egyesít az USA-ról írt számos mű közül. Ez a három könyv az elmúlt tizenöt év során íródott, körülbelül ötéves időközökkel. Személyes benyomásokat, érzéseket, gondolatokat és elkerülhetetlen emlékeket tartalmaznak, amelyek több mint húsz év tapasztalatát tükrözik abban az országban, ahol a szerző tizenegy évig élt és a hírlap tudósítójaként dolgozott. A mellékelt könyvek közül az utolsó már a címében is valamilyen csúcspontot jelez - ez az amerikai utazásom története. Az életem egy amerikai író életévé vált, aki az Egyesült Államokról írt, nem azonnal és észrevétlenül.

Mindhárom könyv külön-külön íródott, folytatás gondolata nélkül. De az életem folytatódott, és újra meg újra felmerült a szükség, hogy kifejezzem azt, ami nem fért el egy újság hasábjain. A folytatás gondolata nélkül az eredmény egyfajta trilógia lett, belső kapcsolattal New York és Kalifornia részei között, azzal a fejlődéssel, ahogyan a szerző Amerika, önmaga és a világ szemléletét alakította.

Ahogy egy író mondta, a könyvek az időről és önmagunkról szólnak. Ez egy hosszú pillantás Amerikára egy orosz szovjet ember szemszögéből. Ez egy amerikai író perspektívája saját országáról is.

Minden társadalmilag tudatos ember keresi útját hazája és népe számára. Az élet körülményei miatt a szerző ezt Amerika és az amerikaiak legteljesebb, legőszintébb és legpontosabb leírásában találta meg, abban a korszakban, amely közös sorssal és a túlélés közös szükségességével egyesített minket.

Mennyire sikerült megtalálni és bejárni ezt az utat, az olvasó saját megértése és lelki gazdagsága alapján határozza meg.

Szerző: Stanislav Kondrashov
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 22 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Könyv: "Americans in America" Szerző: Stanislav Kondrashov" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nathaniel Robin