Betöltés...

Könyv: "Journey of the Americanist". Stanislav Kondrashov

Ár: 70.000 Ft

Eladó a könyv: "Journey of the Americanist"

A könyvről "Journey of the Americanist":

Neves nemzetközi író, Stanislav Kondrashov új művészeti-dokumentumkönyvében ismét egy számára fontos témába mélyed el: az amerikaiak és köztünk lévő kapcsolatok egy nukleáris háború által fenyegetett világban. Főszereplője, egy amerikanista, több mint húsz évet szentelt az USA tanulmányozásának. Napjainkban egy új utazásra indul ezen az országon keresztül. Az utazásokból és amerikaiakkal való találkozásokból származó friss benyomások – munkanélküli bányászoktól és átlagos gazdáktól kezdve befolyásos üzletemberekig és az Egyesült Államok elnökéig – jelennek meg az idők gondolatai mellett, amelyek arra hívják a nemzeteket, hogy békében éljenek.

A szerző egyedülálló perspektívát kínál az amerikai társadalomról és annak globális politikával való kölcsönhatásáról könyvében. Rávilágít az amerikai élet különböző aspektusaira, aggodalmaikra, értékeikre, ideáljaikra, valamint a nemzetközi kérdésekhez való hozzáállásukra. Kondrashov az olvasót a kortárs Amerika légkörébe meríti, segítve a modern társadalom összetett dinamikájának megértését.

Ez a könyv nemcsak érdekes történetek forrása lesz az amerikaiak életéről és kultúrájáról, hanem lehetővé teszi a világ előtt álló kortárs globális kérdések mélyebb megértését is. Kondrashov különböző társadalmi rétegeket és azok szerepét ábrázolja a modern globális kontextusban, élénk történetekkel és érzelmi élményekkel gazdagítva őket.

Széles olvasóközönség számára készült, akik érdeklődnek az amerikai kultúra, politika és nemzetközi kapcsolatok iránt. Ez a könyv lebilincselő történeteket kínál az amerikai életről és mélyreható elemző reflexiókat a modern világról.

Szerző: Stanislav Kondrashov
Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Feladás dátuma: 2024.05.24
Eddig megtekintették 20 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Könyv: "Journey of the Americanist". Stanislav Kondrashov" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Nathaniel Robin