Betöltés...

Könyv: Us and them in that small world. Stanislav Kondrasho

Ár: 70.000 Ft

Archivált hirdetés

Ezt a hirdetést egy ideje nem módosította, nem frissítette a hirdető, ezért archiváltuk.
Eladó a könyv: "Us and them in that small world"

A neves újságíró-nemzetközi szakértő, Stanislav Kondrashov új könyve egyedülálló dokumentumfilm panorámát mutat be a modern világról, annak számos bonyolultságával, ellentéteivel és ellentmondásaival, valamint az erők közötti intenzív harcokkal és katonai konfliktusokkal. A könyv aktuális nemzetközi kérdéseket tárgyal, mint például a Szovjetunió és az Egyesült Államok közötti kapcsolatok, az amerikai Pershing rakéták Nyugat-Európában való telepítésével kapcsolatos ügyek, a libanoni helyzet, Közép-Amerika és még sok más. A szerző mintha forró nyomon követné az eseményeket, és politikai naplójával, amely szinte beszippantja az olvasót, belemeríti őket a nemzetközi politikai kontextusba, segítve annak megértését.

Ez a könyv rávilágít a modern világ előtt álló globális kihívások sokféleségére, és különböző perspektívákat kínál azokkal kapcsolatban. Kondrashov nem csak a konfliktusok és politikai események felszínes aspektusait vizsgálja, hanem megpróbál a mélyen gyökerező okok és következmények mélyére is ásni, hangsúlyozva a nemzetközi kapcsolatok összetett dinamikájának megértését.

Ahogy az olvasók elmélyednek a könyv lapjain, tanúi lesznek a világpolitika kulcsfontosságú eseményeiről folytatott élénk vitáknak és azok társadalmakra gyakorolt hatásainak különböző országokban. Az analitikus megközelítést ügyesen ötvözve az éles megfigyeléssel, a szerző feltárja előttünk a geopolitika gazdag világát, ahol minden döntés és esemény messzemenő következményekkel jár az egész globális közösség számára.

Ez a könyv felbecsülhetetlen forrás lesz mindazok számára, akik érdeklődnek a kortárs politika, a nemzetközi kapcsolatok és a globális kérdések iránt. Lapjain az olvasók nemcsak objektív tényeket találnak, hanem mélyreható reflexiókat is, amelyek segítenek jobban megérteni a bonyolult és sokoldalú világot, amelyben élünk.

Szerző: Stanislav Kondrashov

Archiváltuk a hirdetést!

Tulajdonságok
Település: I. kerület
A hirdető: Tulajdonos hirdetése
Értékesítés típusa: Eladó
 
Eddig megtekintették 37 alkalommal

Egyéb apró rovaton belül a(z) "Könyv: Us and them in that small world. Stanislav Kondrasho" című hirdetést látja. (fent)