Betöltés...

Nagykáta, eladó, központ közeli családi ház, kertrendezésre váró, fiatalos megjelenésű ingatlan.

Ár: 49.900.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:
Az 1266 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara rendezett, parkosításra vár. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített Porotherm 38-as tégla falazat, 15 cm hőszigeteléssel; beton födémmel, 20 cm kőzetgyapot szigeteléssel; alacsony dőlésszögű mediterrán tetővel, cserép fedéssel.
Külső nyílászárói műanyag tokos ajtók és ablakok, hőszigetelő üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése gázcirkóra kiépített központi fűtés, radiátor fűtőtestekkel; kiegészítő fűtése a nappaliban kiépített kémény által biztosított; meleg víz ellátása gáz kombicirkóról megoldott. Elektromos áram ellátása 1x32A és 1x16A vezérelt. A kert locsolását ásott kút szolgálja.
A 2009-ben épített családi ház 82 m2 hasznos lakóterületén túl, egy 40 m2 alapterületű terasszal rendelkezik, mely nagyrészt a főtető fedése alatt húzódik, nagy üvegfelületen keresztül közvetlen nappali kapcsolattal. A teraszról elérhető egy külső 6 m2-es tároló, melyben elhelyezték a gázkazánt, de méretéből adódóan kamrakánt is kiválóan használható. A lakóépület mögött közel 45 m2 alapterületen, akár három autó parkolásához alkalmas felépítmény található.
Az ingatlan belterének jellemzése:
A családi ház tervezésénél a fő hangsúlyt az egy légterű konyha, étkező és nappali kapta, így az előszobából közvetlenül ebbe a kimondottan nagy és természetes fénnyel jól megvilágított élettérbe lépünk. Az épület két ellentétes pontján kerültek kialakításra a hálószobák, melyekből egy a déli tájolású utcafrontra néz, míg a másik hálószobának keleti tájolással a teraszon keresztül biztosított a fényellátása.
Az épület hátsó traktusában elhelyezett hálószoba előterében található az önálló wc helyiség és a sarokkádas fürdőszoba, mely méretéből adódóan a kád használat mellett lehetőséget biztosít akár zuhanyfülke vagy dupla mosdószekrény elhelyezésére is. A nappali térben a fürdőszobával közös falon került kialakításra a konyha, valamint a konyha tárolást kiválóan kiegészítő belső éléskamra.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 40% önerő megléte mellett, mely lehet Babaváró hitel is, forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít és illetékmentességet biztosít. Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, sportklubok nyújtanak szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek.
A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők. Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett.
Tulajdonságok
Település: Nagykáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Újszerű
Telek nagysága (m2) : 1266
Épület hasznos területe (m2) : 88
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Összkomfortos
Fűtés: Házközponti fűtéses (egyedi méréssel)
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 196 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Nagykáta, eladó, központ közeli családi ház, kertrendezésre váró, fiatalos megjelenésű ingatlan." című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda