Betöltés...

Nagykáta, eladó, központ közeli, belső tereiben felújított, azonnal birtokba vehető családi ház!

Ár: 32.900.000 Ft

Az ingatlan jellemzése:
A 397 m2 terület nagyságú porta négy oldalról kerített, udvara üres, parkosításra vár. A családi ház csapadék víz elvezetése csatorna, szennyvíz elvezetése központi főcsatornára kiépített. Az épület teherhordó szerkezete beton alapra épített házi öntésű blokk falazat, fa födémmel, sátor tetővel, cserép fedéssel. Külső nyílászárói gerébtokos ajtók és ablakok, dupla üvegezéssel és redőnyökkel ellátva. Fűtése elektromos fűtésre tervezve, jelenleg hőleadó készülékek nélkül, meleg víz ellátása villanybojlerról megoldott. A nagyrészt rézre újrahúzott elektromos áram ellátása 1x16A
Az ingatlan belterének jellemzése:
A 2021-ben belső tereiben megújult családi ház 67 m2 hasznos alapterületű, kettő szobás ingatlan, mely kiváló helyiségelrendezésének köszönhetően, igény esetén akár három szobásra átalakítható. A lakótér főbejárata a 33 m2 alapterületű, déli tájolású teraszról nyílik, mely bejárat az egy légterű konyha/étkező egységbe vezet, így a kialakult terasz kapcsolat által, meleg időben, jelentősen megnövelve az életteret.
Az étkezőből az utcafront felé kettő, önálló bejáratú, természetes fénnyel jól megvilágított, nagy alapterületű szoba nyílik, mely szobák előterében egy kis közlekedő szakaszban került kialakításra a zuhanyzós fürdőszoba és wc. Szintén az étkezőből elérhető további kettő háztartási tárolóhelyiség, együttesen 8 m2 alapterületen, mely helyiségek egybenyitást követően alkalmasak lehetnek egy korlátozott fényellátottságú, kisebb dolgozó vagy vendégszoba kialakítására.
Az ingatlan finanszírozása:
Az ingatlan megvásárlásához 35% önerő megléte mellett (amely lehet babaváró hitel is) forint elszámolású kereskedelmi bankok által nyújtott hitelt vagy már meglévő lakástakarék pénztári megtakarítással kombinált, kedvező kamatú kölcsönt tudunk biztosítani. Az ingatlan megvásárlásához az általános mértékű Családok Otthonteremtési Kedvezménye igénybe vehető, mely önerőnek számít! Bővebb felvilágosítást irodánktól kérhet.
Az ingatlan megvásárlását követően, egy állami támogatás keretében, felújítás vagy energetikai fejlesztés hajtható végre az ingatlanon, mely támogatás, a legalább egy gyermeket nevelő családok számára 3 millió Forint vissza nem térítendő beruházási keretet biztosít egyszerű igényléssel.
Az ingatlan környezetének jellemzése:
A Tápió-vidéke kistérség járási központja Nagykáta. A város tömegközlekedésben a helyi és menetrend szerinti autóbusz forgalomra, valamint a Budapest - Újszász - Szolnok vasútvonalra támaszkodik. Nagykátán bölcsőde, több óvoda, általános és középiskola várja az itt élő és a jövőben a városba költöző gyermekes családokat. Aktív művelődési központ, modern könyvtár, nyugdíjas klub nyújt szórakozási lehetőséget a közösségi életet kedvelőknek. A napi szükségletek beszerzését biztosító üzletek és szolgáltatók, a vasútállomás, egészségház, strand és gyógyfürdő, önkormányzati intézmények a város kiépített kerékpárútján percek alatt megközelíthetők.
Gazdasági és kereskedelmi szolgáltatók közül több bank és pénzügyi intézmény, Lidl és Penny áruházak képviseltetik magukat egységeikkel a helyi lakosok kisvállalkozásai mellett. A városban tevékenykedő vállalkozások és multi cégek által kínált munkalehetőség közepes mértékű, de a szomszédos, kiterjedt ipart és kereskedelmet folytató Jászberény minden dolgozni akaró embernek biztos munkalehetőséget.
Tulajdonságok
Település: Nagykáta
A hirdető: Ingatlaniroda ajánlatából
Értékesítés típusa: Eladó
Használtság: Használt
Telek nagysága (m2) : 397
Épület hasznos területe (m2) : 67
Szobák száma: 2
Félszobák száma: 0
Komfort: Félkomfortos
Ingatlan állapota: Felújított
 
Feladás dátuma: 2024.04.25
Eddig megtekintették 285 alkalommal

Családi házak rovaton belül a(z) "Nagykáta, eladó, központ közeli, belső tereiben felújított, azonnal birtokba vehető családi ház!" című hirdetést látja. (fent)

Kapcsolat a hirdetővel

Telefonszám: Kattintson a megtekintéshez...

Üzenet

E-mail küldése a hirdetőnek:
Az üzenet küldéséhez, kérem jelentkezzen be!

Az üzenet:*
kód
Írja be a képen látható számokat:
* Kötelezően kitöltendő adat.
A hirdető összes hirdetése: Tápióvölgye Ingatlaniroda