Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai előírásokig...
A Disznóölés - disznótoros könyv egy igazi kincs mindenki számára, aki szeretné megismerni a hagyományos disznóvágás és a hozzá kapcsolódó ételek elkészítésének titkait. A...
Szerző: Nagy Róbert BBS-Info Kft., 2020 Az influencer jelenség napjaink népszerű, divatos trendje, melyben sikeresnek lenni nem egyszerű feladat. Jelen könyv ebben segít, alapokat adva a...
Szerkesztette: Dr. Anti Csaba Semmelweis Kiadó, 2017 „A tudomány, a technika fejlődése folyamatosan, rendkívüli gyorsasággal formálja, alakítja a személyazonosítást. Az új módszerek...
Slime! Rövid leírás: A SLIME ragacsos, nyúlós, mállós, kellemes tapintású massza, mely a háztartásokban is megtalálható anyagok, (pl. ragasztó, borotvahab, folyékony mosószer,...
A legkedveltebb tésztafajták a világ minden tájáról Szerző: Aliza Green HVG Kiadó, 2023 A tészta lehet rövid vagy hosszú, cakkos szélű, csavart vagy egyenes, gazdagon töltött,...
A szappanfőzést nem lehet könyvből megtanulni! Van-e akkor annak célja, hogy a szappanok és mosószerek készítéséről könyvet írjak? Aki e munkától azt várja, hogy benne néhány...
Házi készítésű tésztaételek Rövid leírás: A tészta szó hallatán sokaknak egyből az olasz konyha ugrik be, noha mi, magyarok is bővelkedünk tésztaételekben. Könyvünk sorra...
DIY: Házi készítésű italok Rövid leírás: Könyvünk olyan recepteket tartalmaz, amelyekből könnyedén el lehet sajátítani azoknak az alkoholos italoknak az elkészítését, amelyek...
Alapkönyv slime készítéséhez Alyssa Jagan fiatal kora ellenére népszerű slime-készítő. Hírnevét annak köszönheti leginkább, hogy remek ötleteivel egyszerűvé, biztonságossá és...
Házi készítésű tejtermékek Finomságok friss termelői tejből A saját készítésű joghurt, kefir, túró vagy sajt a legfinomabb! A könyv célja, hogy kedvet kapjunk adalékanyagoktól...
Tudta, hogy a chiamagot nemcsak tojáshelyettesítőként és zselésítőként, hanem jégkrémek, péksütemények, lekvárok, sőt akár sajtok elkészítéséhez is felhasználhatjuk? Hogy...
A könyv több száz hasznos tanáccsal és ötlettel segít abban, hogy környezetbarát döntéseket hozhassunk az élet minden területén, s ráadásul pénzt takarítsunk meg. Gyakorlati...
A jó házi konyha - Így kell főzni! szakácskönyv egy igazi kincs minden otthoni szakács számára, legyen szó kezdőről vagy haladó szintű főzőről. A könyv több mint száz éve...
"Házi czukrászat" czimű kézi-könyvecskémnek a múlt évben megjelent III. kiadása is teljesen elfogyott, mely jelenség eléggé bizonyítja művem gyakorlati értékét, miért is...