Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Sertés, marha, juh, házinyúl
Ár: 3.500 Ft
Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről- lépésre leírva.
![Tovább](/templates/pictures/tovabb1.png)
Tulajdonságok
Könyvkereső: | EGYÉB |
Feladás dátuma: | 2024.05.21 |
Eddig megtekintették 83 alkalommal |
Könyvek rovaton belül a(z) "Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Sertés, marha, juh, házinyúl " című hirdetést látja. (fent)