Betöltés...

Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Sertés, marha, juh, házinyúl

Ár: 3.500 Ft

Mikor lehet és szabad vágni, milyen előírások vannak, hogy csináljuk, miket lehet készíteni a húsból? Az állatok kiválasztásától, a húsminőségtől a higiéniai előírásokig terjedően részletesen ismerteti, ami a házi állatvágással összefügg. Ölés, darabolás és a töltelékáru készítése a fő témák lépésről- lépésre leírva.

Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: EGYÉB
 
Feladás dátuma: 2024.05.21
Eddig megtekintették 83 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Bernhard Gahm - Házi vágás, bontás, töltelékáru-készítés - Sertés, marha, juh, házinyúl " című hirdetést látja. (fent)