Könyvek rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Gasztronómia Könyv A keresett kifejezés: Gasztronómia Könyv
További 964 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 454 db hirdetés helyett
1.418 db hirdetés között böngészhet..
Maszatbiztos képes receptgyűjtemény a gasztronómia fiatal felfedezőinek!Vedd föl a kötényed, mosd meg jól a kezed, és kezdődhet a sütés-főzés! A híres francia konyhafőnök...
Az Gasztro Bookazine - Vegetáriánus és Vegán 2023/02 kiadvány egy különleges összeállítás a vegetáriánus és vegán konyha szerelmeseinek. A legfrissebb trendekről és receptekről...
A Street Kitchen Magazin 2024/1 - Tavasz egy izgalmas kiadvány a gasztronómia iránt érdeklődők számára. A magazinban a legfrissebb tavaszi recepteket, konyhai trükköket és...
A Street Kitchen Magazin 2024/2 - Nyár a gasztronómia és utazás szerelmeseinek kötelező olvasmánya! Ebben a kiadásban izgalmas recepteket, érdekes gasztronómiai témákat és kulináris...
A "Magyar konyhaművészet" könyv egy figyelemre méltó új kiadvány, amely bemutatja a magyar konyhát egy új, modern szemszögből. Ez a könyv nemcsak egy szimpla receptgyűjtemény, hanem...
A főzés tudománya - Konyhai praktikák izgalmasan és látványosan könyv egy forradalmian új szemléletű kötet, amely segít, hogy jobban megértsd a konyhai folyamatokat és ezáltal...
Laktató és pénztárcabarát olasz ételek Szerző: Gennaro Contaldo HVG Kiadó, 2024 Hogyan készíthetünk fenséges lakomát a legegyszerűbb, könnyen beszerezhető, mindenki számára...
Szerzők: Julia Child, Alex Prud’homme HVG Kiadó, 2024 „Arra a következtetésre jutottam, hogy én valójában nyilván francia vagyok, csak erről mindenki elfelejtett felvilágosítani.”...
Örökölt családi minták a táplálkozásban és az érzelmi evés Szerző: Lukács Liza Kulcslyuk Kiadó, 2022 A statisztikai adatok szerint a magyarok 62%-a túlsúlyos vagy elhízott....
250 tipp, technika, recept Szerző: Jenni Davis Kossuth Kiadó, 2016 Nélkülözhetetlen gasztronómiai kézikönyvünk több tucat konyhatechnikai fortéllyal ismerteti meg az olvasót. Nemcsak...
Helikon Kiadó, 2024 Nagyszerű élmény volt részese lenni ennek a sorozatnak - és úgy látom, nektek is legalább annyi örömet hozott, mint nekem! Jeffrey Holland Mikor 1988 decemberében a...
Olasz lakoma Szűk évtizede jelent meg és vált rögtön klasszikussá Váncsa István Lakoma sorozatának az itáliai konyhákat bemutató kötete, amelynek most jelentősen bővített, csaknem...
Kossuth Kiadó, 2016 Széll Tamás nevét akkor ismerte meg az egész ország, amikor az Onyx étterem séfjeként Michelin-csillagot szerzett. Pedig rengeteg munka és tanulás állt már ekkor is...
Az első nyomtatott szakácskönyv Szerző: Bartholomaeus Platina Helikon Kiadó, 2022 „Egyáltalán nem tűnnek nekem ferde ízlésűnek azok, akik pávát és más hasonló szárnyasokat...
Önismeret az ételeken keresztül Szerző: Czecz Fruzsina HVG Kiadó, 2022 Gasztropszichológia testnek és léleknek Miért idéz fel ennyi emléket egy-egy íz? Mit árul el a főzési...