Betöltés...

Magyar konyhaművészet

Ár: 5.990 Ft

A "Magyar konyhaművészet" könyv egy figyelemre méltó új kiadvány, amely bemutatja a magyar konyhát egy új, modern szemszögből. Ez a könyv nemcsak egy szimpla receptgyűjtemény, hanem egy kulináris utazás, amely magába foglalja a magyar konyha legjobbjait és egyben a magyar-olasz kulturális kapcsolatokat is. Minden recept egy csodálatosan elkészített fotóval van illusztrálva, így könnyedén követheted és elkészítheted otthon is az ételeket.

A könyv és a mellékelt DVD egyaránt négy nyelven elérhető, hogy minél több ember számára legyen hozzáférhető és használható. A DVD különösen hasznos, mert bemutatja, hogyan készülnek el az egyes ételek lépésről lépésre, így még könnyebbé téve azok elkészítését.

A "Magyar konyhaművészet" ideális választás mindazok számára, akik szeretnék felfedezni a magyar konyha gazdag ízvilágát és egyben megismerkedni a magyar-olasz kulturális összefonódásokkal. Ez a könyv és DVD páratlan forrása lesz azoknak, akik elkötelezettek a magyar konyha iránt és szeretnék otthonukban is elkészíteni a legjobb magyar ételeket.

Miért pont ez a termék?


Különleges receptek magyar-olasz nyelven
Ételek elkészítésének bemutatása DVD-n


Felhasználási tippek:



Magyar konyha kedvelőinek ajándéka
Külföldi vendégek fogadása, hogy bemutathasd nekik a magyar konyhát


Felhasználási alkalmak:



Ünnepi vacsorák, hogy megmutasd a magyar gasztronómia csodáit
Különleges vendégek fogadása, hogy meglepd őket egy ízletes magyar étellel


Csomag tartalma:



"Magyar konyhaművészet" könyv magyar-olasz nyelven
DVD: Magyar és további 3 nyelven (angol, német, francia) elérhető


Válaszd a 'Magyar konyhaművészet' könyvet és DVD-t, és tarts otthon egy ízletes magyar konyhai kalandot, amelyet mindenki imádni fog!


Tovább
Tulajdonságok
Könyvkereső: Szakács
 
Feladás dátuma: 2024.06.25
Eddig megtekintették 7 alkalommal

Könyvek rovaton belül a(z) "Magyar konyhaművészet" című hirdetést látja. (fent)