Egyenes holkeres véső fafaragáshoz Narex Bystřice Vésővéső a Narex Bystřice márka PROFI sorozatából. A véső üreges, egyenes pengeszerkezettel, melynek vágóéle szélessége 4 mm,...
A serpenyő kiváló minőségű fekete acélból készült, 30 cm átmérőjű és 3,7 cm mély. A grillcsirke zsírja belefolyik a serpenyőbe, de lehet önteni például sört vagy más pácot,...
A szerszám kiváló minőségű megmunkált rozsdamentes acélból készült. Az egyes szerszámok fogantyúi ovális keresztmetszetűek, tökéletesen illeszkednek a kézbe, és tartós...
A sült hús fűszerkeverék használható sültek ízesítésére valamint pácoláshoz egyaránt Összetevők: paprika*, koriander*, bors*, köménymag*, zeller*, hagyma*, gyömbér*,...
A világos szójaszósz az ázsiai, kínai konyha jellegzetes szósza. Használhatjuk húsos és zöldséges ételek készítéséhez, pácolásához is. A világos szójaszósz összetétele -...
Használata:
használj gyömbérolajat kedvenc édességeidhez és ízletes ételeidhez
használhatod steak pácokhoz, csirkéhez vagy salátaöntetekhez
hosszú autóút során tegyél egy...
Ha szeretsz főzni, tudod, hogy egy megbízható eszköz aranyat ér a konyhában. A 33 cm-es fém merőkanál pontosan ilyen: erős, strapabíró, ergonomikus kialakítású, hogy minden...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta. A szilvát megszárították, tengeri sóval pácolták és 1-3 évig érlelték. Az umebosi ehető magában is, vagy gabonafélék...
Az umebosi egy különleges, Japánból származó szilvafajta, amelyet megszárítottak, tengeri sóval pácoltak és 1-3 évig érleltek. Általában siszó-levéllel érlelik együtt, ez...