Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő...
Bio gesztenyekrém. Egy finomság süteményekbe, kenyérre kenve vagy csak úgy... Felbontás után 7 napig hűtőben eltartható. Száraz sötét helyen tárolandó. Összetevők: gesztenye...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az alapanyagok kiváló minőségének köszönhetően, rendkívül ízletes almaecetet állítanak elő. Mivel az almaecet savtartalma alacsonyabb, mint a boreceté, tökéletes alapanyag...
A paradicsomfajták, amelyeket a kész pürék és szószok széles választékára válogattak ki, szilárd, jól strukturált hússal, valamint édes és finom ízekkel rendelkeznek. A...
Az Alce Nero bio rizskrékereket Olaszországban termesztett rizsből készítik. Csekély sótartalmuknak köszönhetően tökéletes helyetesítői a kenyérnek vagy a tésztáknak. Enyhén...
Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A csicseriborsó nagyon régi és keletről...
A tésztát paradicsommal és spenóttal színezik, így a tészta tökéletes az ízletes és színes receptekhez. Összetevők: durum búzadara liszt*, porított paradicsom* (3%), porított...
Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül. A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő...
Alce Nero teljes kiőrlésű Nerone fekete rizs, nagy, fekete szemükkel tökéletesen illik a halas receptekhez. Ez a rizsfajta Kínából származik. Hosszú szárakkal és mély...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az Alce Nero durum búzából készült tagliatelle kizárólag bio búzából készül, amelyet Olaszországban termesztenek. Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a...