A júliusban, augusztusban és szeptemberben betakarított paradicsomot az ízek, aromák és táplálkozási tulajdonságok megőrzése érdekében dolgozzák fel. Kiválasztás és mosás után...
Napérlelte, ízletes paradicsom és semmi más! Ételek ízesítésére, tésztákhoz, pizzákhoz ajánljuk. Felbontás után hűtve tárolandó. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen...
Alce Nero bio előfőzött csicseriborsó 360 g Az Alce Nero hüvelyesek Olaszország legjobb termőterületeiről származnak. Az Alce Nero főtt csicseribors olasz termesztésből származik. A...
Az Alce Nero vegetáriánus bolognai mártást olasz tönkölyből készült seitan-ból és hosszúkás paradicsomból készült, amelyeket a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...
Az Alce Nero müzlik ízletesek és ropogósak, tökéletesek a reggelihez egy pohár tejjel vagy egy csésze teával vagy egy kis nassolni valónak. Összetevők: zabpehely*, búzaliszt*, extra...
Ez az Alce Nero Fairtrade babkeverék Arabica kávéból készült, melyet 1500 méter feletti magasságban, óriási trópusi fák árnyékában termesztenek Peruban. Az eredmény egy olyan...
A nádat a környezet és a biológiai sokféleség tiszteletben tartásával termesztik. Ezután kézzel dolgozzák fel, amikor érett, majd préselik, hogy egy borostyánsárga gyümölcslevet...
Az Alce Nero citromlé a saláták tökéletes kiegészítője, húsból, halból és gyümölcsből álló főételek mellé. Próbálja ki reggel, reggeli előtt, egy pohár vízzel hígítva,...
Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Nem tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor...
Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül. A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...