Összetevők: kovaföld (SiO2) Az étkezési kovaföld sziliciumtartalmú, extra finomra őrölt ásványi por. Az étkezési kovaföld emberi és állati fogyasztásra egyaránt alkalmas!...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Különleges, természetes ízforrás. Gluténmentes. A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű élesztőgombából...
A pektin egy vízben oldódó élelmi rost, amely természetes formában megtalálható számos gyümölcsben és zöldségben. Folyadékban elkeverve hő hatására gélt képez, így remek...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
Összetevők: bambuszrost Világszerte több mint 1250 bambuszfajta található és ezek közül 100-120 fajta hajtását fogyasztják, többnyire Kelet- és Délkelet-Ázsiában. Nem...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Összetevők: 100% aszkorbinsav (l-aszkorbinsav). A termék biofermentációval, nem génmódosított alapanyagból készül (non...
Összetevők: kovaföld (SiO2) Az étkezési kovaföld sziliciumtartalmú, extra finomra őrölt ásványi por. Az étkezési kovaföld emberi és állati fogyasztásra egyaránt alkalmas!...
Összetevők: tápiókakeményítő A manióka vagy tápióka Közép- és Dél-Amerikából származó növény, de ma már Ázsiában és Afrikában is nagy területeken termesztik. Elsősorban...
Az ásványi anyagokban gazdag Himalája fekete só a kősó és a tengeri só kiváló alternatívája, igazi gourmet só, kéntartalma miatt ad egy enyhe fűszeres, füstös ízt az ételeknek....
A Himalaya só Pakistan Punjab régiójából származik. Mai napig nagyrészt kézzel bányásszák és csupán minimális feldolgozáson megy keresztül. Nem adnak hozzá adalékanyagokat és...
A Himalaya só Pakistan Punjab régiójából származik. Mai napig nagyrészt kézzel bányásszák és csupán minimális feldolgozáson megy keresztül. Nem adnak hozzá adalékanyagokat és...