A xilit vagy nyírfacukor cukoralkohol, amelynek édesítőereje a nádcukoréhoz hasonló, de energiatartalma csupán annak ?-a. Természetes formában néhány gyümölcsben, zöldségben,...
A fruktóz vagy gyümölcscukor egy egyszerű szénhidrát. Természetes formában megtalálható a gyümölcsökben, néhány zöldségben, a mézben, részt vesz a szacharóz (nádcukor,...
A Himalája vidékén fekete-barna tömbökben bányásszák a kala namak néven is ismert fekete sót, aminek színét a vasoxid adja, és aminek kéntartalma enyhén fűszeres, füstös ízt...
A manapság Ördögnyelv néven elhíresült növény – hivatalos nevén a Konjac - legfontosabb alkotóeleme és hatóanyaga a glükomannán. A glükomannán nem jelent mást, mint a növény...
A rizs ősi és közkedvelt alapanyag, az emberiség több mint felének fő tápláléka. A fehér rizs nem egy külön fajta, hanem csak abban különbözik a barna rizstől, hogy a feldolgozás...
Összetevők: búzasikér A termék szóját, glutént, zellert, mustárt és szezámmagot is feldolgozó üzemben csomagolva. Felhasználása: A búza sikérje rugalmas, duzzadásra képes anyag,...
A specifikációban szereplő adatok 100 g termékre vonatkoznak. Különleges, természetes ízforrás. Gluténmentes. A sörélesztőpehely a Saccharomyces cerevisiae nevű...
Élvezd a vanília prémium aromáját, a fűszerek királynőjét! A Naturmind vaníliarúd Ugandából származik, és ideális süteményekhez, krémekhez, desszertekhez.
A zab az egyik legkedveltebb és legegészségesebb gabonánk. Leginkább zabpehelyként fogyasztjuk, de más formában is érdemes beilleszteni az étrendünkbe. Például az egész, hántolt...