Aroy-D Kókusztej. Lejárat: 2024.07.26. A kókusztej úgy készül, hogy a kókuszdió gyümölcshúsát vízzel pürésítik, majd ezt átpasszírozzák egy ruhán keresztül. E művelet...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Allergénmentes Magas szénhidráttartalma Rostban és antioxidánsokban gazdag Nem tartalmaz hozzáadott cukrot Mesterséges színezékektől és...
Szűrt, színtelen, illatmentes kókuszolaj, amely egyaránt felhasználható sütéshez-főzéshez, ugyanakkor bőrápoláshoz is. A szűrt kókuszolaj kifejezetten stabil molekulákból áll,...
Organikus krémesített kókusz. Széleskörűen felhasználható, főként ázsiai fogásokhoz ajánljuk, levesekhez, főételekhez vagy akár desszertekhez is. Kókusztejet is...
Organiqa bio hemp protein por 100% nyers 250 g Bio Kendermag fehérje por 250g A GMO mentes, kendermagból kivont 100% bio fehérje ideális választás a vegetáriánus és vegán étrendet...
Előfőzött, tört búzaszemek Köretként vagy főételként... Ízletes, gyors köret készíthető belőle, a rizsnél pergősebb. Elkészítése: 1 rész bulgur, 2 rész víz kb. 20 perc alatt...
Mit érdemes tudni róla? Bio Vegán Gluténemntes Bio magozott aszalt datolya Nemcsak finom, tápláló is Magas a fehérje és rosttartalma Hozzáadott cukrot nem tartalmaz Mesterséges...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Fogyasztható főételként salátával, főzelékekhez vagy gabonákhoz feltétként, de tehetjük szendvicsbe is....
Maghéjas Vörös lencsét (lens esculenta) "masoor dal"-nak is nevezik. A sokféle lencseváltozatot általában színük alapján különböztetik meg és nevezik el. A lencse az indiai konyha...