Aroy-D Kókusztej. A kókusztej úgy készül, hogy a kókuszdió gyümölcshúsát vízzel pürésítik, majd ezt átpasszírozzák egy ruhán keresztül. E művelet eredményeképpen egy...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
Bio Rizsfehérje por 200g 100% vegán fehérje kivonat rizs fehérjéből, hozzáadott cukor nélkül, a növényi étrend követőinek. A rizsfehérje tökéletes választás fehérjepótlásra a...
Főzés: háromszoros mennyiségű vízben. Fogyasztható köretként vagy főételként. Felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át...
Kuszkusz? Mi lehet ez a mókás nevű étel? Ha eddig még nem találkoztál vele, most elmondjuk mi a kuszkusz és mire jó! A berber eredetű kuszkusz durumbúza-darából készül, eredetileg...
A rizstészta, az ázsiai konyha nélkülözhetetlen alapanyaga.Összetevői: rizsliszt, víz.Felhasználási módja változatos, íze finom, és rendkívül egyszerű elkészíteni.Sokféle...
Magas fehérjetartalmú fasírtpor, mely gyorsan és könnyen elkészíthető. Elkészítési javaslat: A tasak tartalmát keverjük el 260 ml meleg vízzel, majd pár perc állás után alakítsuk...
A tepsi magas peremű rosegold nemcsak egy egyszerű sütőforma, hanem egy elegáns és praktikus kiegészítő, amelyet imádni fogsz használni. Ez a gyönyörű rosegold színű tepsi...
Ennél egy finom kókuszgolyót? Szereted az egzotikus ízeket? Bio kókuszreszelékkel nem csak kedvenc édességeidet gazdagíthatod, hanem különleges főételeket is készíthetsz! Mi a...
Felhasználási javaslat: 1 rész szójagranulátumot 2 rész fűszeres vízbe áztatjuk be kb. 10-15 percig. Miután a vizet felszívta, kinyomkodjuk és a darált hússal megegyező módon...