Egyszerűen és gyosan elkészíthetű bio, gluténmentes és vegán instant barnarizs-kása natúr, zöldséges vagy gyümölcsös kásákhoz, levesek és szószok sűrítésére.
A keményítő alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz...
Az aszalt füge az egyik legjobb rost és kalcium forrás. Kitűnik magas kálium tartalmával, és omega-3, omega-6 esszenciális zsírsavakat és fitoszterin vegyületeket tartalmaz.
A kókuszliszt szárított és zsírtalanított kókuszhúsból készül. Állaga hasonló a búzalisztéhez. Alacsony szénhidráttartalmú, ideális kenyerek és péksütemények sütéséhez.
A quinoa egy dél-amerikai gabonaféle, az inkák a Magok Anyjának tartották. Peruban és Bolíviában termesztik elsősorban, főleg a sziklásabb, szikesebb vidékeken. 180 centisre is megnő,...
A bio amaránt kitűnő vas, kálcium, magnézium és cink valamint egyéb mikroelem forrás. Gluténmentes, ezért tökéletesen illeszkedik a lisztérzékenyek mindennapi étrendjébe.
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja a szervezetnek a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet...