A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Alce Nero Modena-i balzsamecet olasz szőlőmusttal előállított borecet, valamint egy bizonyos mennyiségű 10 éves balzsamecetet adnak hozzá. A must kizárólag a következő...
Az Alce Nero citromlé a saláták tökéletes kiegészítője, húsból, halból és gyümölcsből álló főételek mellé. Próbálja ki reggel, reggeli előtt, egy pohár vízzel hígítva,...
Az Alce Nero citromlé a saláták tökéletes kiegészítője, húsból, halból és gyümölcsből álló főételek mellé. Próbálja ki reggel, reggeli előtt, egy pohár vízzel hígítva,...
Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Nem tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen vegán Igen cukormentes Nem hozzáadott cukor...
Az Alce Nero gluténmentes spagetti kizárólag Olaszországban termesztett kukoricával és rizzsel készül. A recept célja a fehér és a sárga, a kukorica és a rizs ízének megfelelő...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...
Az Alce Nero bio rizskrékereket Olaszországban termesztett rizsből készítik. Csekély sótartalmuknak köszönhetően tökéletes helyetesítői a kenyérnek vagy a tésztáknak. Enyhén...
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő...
A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Ínycsiklandó feltét olasz tésztákra, pizzákra vagy szendvicsre. Felbontás után hűtve tárolandó, tartósítószert nem tartalmaz. Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen...
Az almaecet ecetének alacsonyabb a savanyúsága, mint a borecetnek, ezért különösen alkalmas salátákra és egyéb ételekre. Az Alce Nero almaecetet kizárólag Trentino-Alto Adige...
Bio gesztenyekrém. Egy finomság süteményekbe, kenyérre kenve vagy csak úgy... Felbontás után 7 napig hűtőben eltartható. Száraz sötét helyen tárolandó. Összetevők: gesztenye...
Az Alce Nero organikus paradicsompüré hosszúkás paradicsomból készül, beleértve a Coimbrát, az Ercole-t és más fajtákat is, amelyek a Ferrara és a Ravenna tartomány Pó-Deltájában...