A magyar konyha egyik legfontosabb fűszere, amelyet univerzálisan szinte valamennyi étel ízesítésénél a kívánt mennyiségben felhasználhatunk. Húsos fogások, levesek, mártások,...
A feketebors (Piper Nigrum) hazája az egyenlítő vidéke, elsősorban Indiában, Srí Lankán és Indonéziában termesztik. A borscserje körülbelül 30 évig él és terem
Indiában, Kínában és Indonéziában termesztik. A gyömbérfélék családjának tagja. Sárga színe kitűnő ételszínező. Worcester mártás és a currypor fűszerkeverék egyik...
A tárkonynak igen kellemes, egyedi illata van. Pikáns, kissé kesernyés, intenzíven aromás ízű. A Kotányi Tárkonyt különös gondossággal szárítottuk, hogy aromáit minél jobban...
A szerecsendió (Myristica fragrans) kellemesen aromás, de erős fűszer, őshazája Délkelet-Ázsia és Nyugat-India. Hatása, kis mennyiségben üdítő, íze különleges
Aromás, fűszeres, enyhén csípős, kissé kesernyés fűszer, mely húskészítmények, húsételek, libahúsból- és kacsahúsból készült fogások, vad- és halételek, levesek,...
Nyugat-Indiában, Jamaikában, Közép-Amerikában honos fa (Pimenta dioica) termése a szegfűbors. Ízében a borsra, illatában a szegfűszeg és a fahéj keverékére emlékeztető fűszer
A Kotányi fehérborsot különös gondossággal dolgoztuk fel Önnek, hogy aromáit minél jobban megőrizze. Így kis mennyiséget felhasználva is elérheti a kívánt harmonikus, borsos ízt