Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Sal Ha A keresett kifejezés: Sal Ha
További 1.474 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 522 db hirdetés helyett
1.996 db hirdetés között böngészhet..
A kiváló minőségű Pietro Coricelli Extra Szűz olívaolaj praktikus, modern kiszerelésű változata. A mindennapos konyhai műveletekben könnyen használható, különösen előnyös...
Próbáld ki a hazai konyhában előszeretettel használt vajbabot, a megszokott rizses, krumplis kötetek helyett! A tradicionális magyar konyha egyik kedvence, a vajbab már nemcsak levesekben...
A köles élettani hatásai csodálatosak. Könnyen emészthető, tápértéke mégis igen magas. Magas, vízben oldódó rosttartalma segít eltávolítani a letapadt salakot a belekből, ezért...
Tradicionális és gyors, köretként vagy főételként ajánljuk. Elkészítési javaslat: keverjük a tasak tartalmát 325 ml forró, sós vagy vegantériás vízbe. Adjunk hozzá 1-2 evőkanál...
Lenvászonról már hallottál igaz? Meg is eszed a lenmagot vagy talán nem is tudtad, hogy étkezési célra is kiváló?A len az egyik legősibb kultúrnövényünk. Rostjai a textiliparba...
A fehérborsnak jellegzetesen erős íze és kellemes aromája van. Alkalmazása: Előszeretettel használják húsból, halból, tojásból készült ételekbe, salátákba, levesekbe és...
Megfelelő rost mennyiség fogyasztása biztosítja a szervezetnek a megfelelő kiválasztást, ami az emésztőrendszer hatékony működéséhez szükséges, valamint biztosítja a szervezet...
A dennree fehérboros ecetet bio olasz fehérborból nyerik, és tipikus aromáját tölgyfahordóban fejleszti ki. Gyümölcsös, enyhe ízével ideális saláták, könnyű szószok és...
A metélőhagyma vagy snidling, a tavasz első zöldülő hírnöke. Népies nevei: pázsithagyma, pázsitfű, valamint a német nevéből: snidling, snittling. A friss metélőhagyma gyorsan...
Magyar termőföldben és éghajlati körülmények között termelt céklarépát frissen betakarítva válogatjuk, tisztítjuk és különleges hőálló vákuumfóliába csomagoljuk. Ebben az...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...
Fogyasztásra kész termék. 0 ° C és +25 ° C közötti hőmérsékleten és legfeljebb 75% relatív páratartalom mellett tárolandó. Felbontás után 0 ° C és +4 ° C közötti...