A lenmagot már évezredek óta termesztik és fogyasztják, nem csak étkezési, hanem gyógyászati célokra is. Az egyiptomi piramisokban lenmagot találtak a holtestek mellett, amelyet...
A cukornád, amelyből a nádcukor készül, a trópusi és szubtrópusi területeken terem. Érdekesség, hogy aratáskor a növény szárát vágják csak le, nem húzzák ki a földből, így...
Ezzel a 30 ml málna piros folyékony Max Color ételfestékkel remekül színezheted az ételeket, desszerteket.
Használhatod:
tésztákhoz, piskótákhoz
krémekhez, habokhoz...
Rózsaszín Fractal gél ételfesték otthoni és professzionális használatra.
Segítségével otthon is könnyen színezhetünk:
marcipánt
fondantot
krémeket
habot...
Lime zöld Fractal gél ételfesték otthoni és professzionális használatra.
Segítségével otthon is könnyen színezhetünk:
marcipánt
fondantot
krémeket
habot...
Sápadt rózsa bőrszín Fractal ételfesték gél otthoni és professzionális használatra.
Segítségével otthon is könnyen színezhetünk:
marcipánt
fondantot
krémeket
habot...
Érdekességek a lenmagról: Az aranysárga lenmagnak magas a zsírtartalma, amelyet főleg az esszenciális omega-3 zsírsavak adnak. Ezek közül kiemelendő az alfa-linolénsav, amely segíthet...
A Dr. Oetker házi krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk. Elkészítése egyszerű, hideg...
A kukoricakása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. BIO KUKORICAKÁSA 110G Termék összetétele: kukoricadara*. A bio kukoricakása felhasználható...
A köleskása felhasználható főzelékek sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe. A kása elkészítése Tegyen egy tálkába kívánt mennyiségű rizspelyhet, majd engedje fel...