Dr Oetker házi krémes krémpor 30%-kal csökkentett cukrtartalommal 230g
Ár: 1.312 Ft
A Dr. Oetker házi krémes krémporral régi hagyományokat idéző házi ízeket készíthetünk anélkül, hogy órákig a konyhában kellene szorgoskodnunk. Elkészítése egyszerű, hideg tejjel felverve máris kész a krémes finomság!
12 szelet krémes elkészítéséhez elegendő.
Elkészítés receptjavaslattal:
Hozzávalók:
1 tasak Dr. Oetker házi krémes krémpor
800 ml hideg tej
250 g leveles-vajas tészta
Elkészítés:
A leveles-vajas tésztát 2 db 25*30 cm-es lappá nyújtjuk, majd aranybarnára sütjük és hűlni hagyjuk. (Alsó-felső sütés, előmelegítve: kb. 200-220 °C) A Dr. Oetker házi krémes krémport egy keverőedénybe öntjük. A 800 ml hideg tejet egy adagban hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) min. 3 percig habosra keverjük.
Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk.
A másik tésztalapot tetszés szerinti méretű négyzetekre osztjuk, majd a krém tetejére helyezzük.Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Ízlés szerint porcukorral meghintve kínáljuk.
Tipp:
Az elkészített krémet sütés nélküli süteményekhez pl. babapiskótával és rétegezhetjük.
Francia krémes készítéséhez a krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezünk. A tejszínhabot Dr. Oetker Habporból is elkészíthetjük.
A krém kitűnő tölteléke lehet képviselőfánknak, profiterolnak is.
Habosabb krémhez 900 ml tej felhasználásával készítsük el a krémet.
12 szelet krémes elkészítéséhez elegendő.
Elkészítés receptjavaslattal:
Hozzávalók:
1 tasak Dr. Oetker házi krémes krémpor
800 ml hideg tej
250 g leveles-vajas tészta
Elkészítés:
A leveles-vajas tésztát 2 db 25*30 cm-es lappá nyújtjuk, majd aranybarnára sütjük és hűlni hagyjuk. (Alsó-felső sütés, előmelegítve: kb. 200-220 °C) A Dr. Oetker házi krémes krémport egy keverőedénybe öntjük. A 800 ml hideg tejet egy adagban hozzáadjuk, és konyhai robotgéppel (habverő) min. 3 percig habosra keverjük.
Az egyik megsült tésztalapot egy tálcára fektetjük és sütőkeretet helyezünk köré (helyette magas falú tepsit is használhatunk). A krémet a tésztán egyenletesen elosztjuk, tetejét elsimítjuk.
A másik tésztalapot tetszés szerinti méretű négyzetekre osztjuk, majd a krém tetejére helyezzük.Tálalásig (min. 1 órára) hűtőszekrénybe helyezzük. Ízlés szerint porcukorral meghintve kínáljuk.
Tipp:
Az elkészített krémet sütés nélküli süteményekhez pl. babapiskótával és rétegezhetjük.
Francia krémes készítéséhez a krémre hideg tejszínből (300 ml) felvert tejszínhabot rétegezünk. A tejszínhabot Dr. Oetker Habporból is elkészíthetjük.
A krém kitűnő tölteléke lehet képviselőfánknak, profiterolnak is.
Habosabb krémhez 900 ml tej felhasználásával készítsük el a krémet.
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.16 |
Eddig megtekintették 2 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Dr Oetker házi krémes krémpor 30%-kal csökkentett cukrtartalommal 230g" című hirdetést látja. (fent)