A Dolomitok tavaszi vizével készült búzakorpa egyedülálló ízt ad. Az Alce Nero bio durumbúza teljes kiőrlésű tészta olyan rostforrás, amely garantálja a jóllakottság érzését,...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Az Alce Nero durum búzából készült tagliatelle kizárólag bio búzából készül, amelyet Olaszországban termesztenek. Az ültetett fajták, amelyek közé tartozik a Senatore Cappelli, a...
Az Alce Nero bio rizs kekszekben olasz rizst kevernek tönköllyel, kölessel, hajdinával, amarantha és quinoa magokkal. Tökéletes kenyér-helyettesítők. Enyhén melegítve is fogyaszthatók....
Ez az Alce Nero Fairtrade moka keverék kizárólag 1500 méteres tengerszint feletti magasságban, Nicaraguában és Peruban, a trópusi fák árnyékában termesztett arabica kávéból készül....
Az Alce Nero bio hámozott paradicsomot az Apulia, Basilicata és Molise régiók termései közül választják ki, akkor szedik le, ha elérik a tökéletes érettségi szintet, így a...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Arany színű és tiszta, csillogó megjelenésű, kiemelkedik a gazdag aromájával, amelyet a melasz biztosít, amely bevonja a kristályokat, kellemesen ropogós, finom, karamelles ízzel....
A Baldo és a Ribe hosszú szárú, natív olasz fajták, mély gyökérrendszerekkel, amivel képesek táplálkozni a leggazdagabb talajrétegekről. Tökéletes a zöldségköretekhez. Minden...
Az Alce Nero organikus durumbúza tésztát kizárólag szerves durumbúzából állítják elő, amelyet Olaszországban termesztenek. A speciális extrudálási eljárás durva felületet...
Szárított és porított bio csalánleveleket adnak a tésztához, ami kissé keserűvé teszi. Ezért a csalános spirelli tészta tökéletes szószokkal, illetve vegán ételek készítéséhez...
Az Alce Nero bazsalikomos paradicsompürék hosszúkás paradicsomból készülnek, amelyeket a Pó-Delta mintegy 30 gazdaságában termesztenek Ferrara és Ravenna tartományban. A megfelelő...
Az Alce Nero zöldségkockákat pálmaolaj nélkül gyártják, és a recept, amelyet négyféle zöldséggel (hagyma, zeller, sárgarépa és petrezselyem) készítettek, különösen finom....
Az Alce Nero organikus 0 típusú puha búzaliszt kizárólag az Emilia Romagnában termesztett organikus búza felhasználásával készül. Kenyér, pizza, focaccia és piadina készítéséhez...