A nádcukrot frissen aratott, hagyományosan művelt cukornádból nyerik. Felhasználása: édesítésre, kávékhoz, teákhoz, finom aromát ad a süteménynek, desszertnek. A hagyományos fehér...
A kókusztej úgy készül, hogy a kókuszdió gyümölcshúsát vízzel pürésítik, majd ezt átpasszírozzák egy ruhán keresztül. E művelet eredményeképpen egy tejszerű, aromatikus és...
Most elkészíthetjük kedvenc desszertjeinket tojás nélkül a Bulkshop vegán tojáspótló segítségével. A vegán tojáspótló összetevői: kukoricaliszt, maltodextrin, szójaliszt,...
A természetes cukor, amit a szervezet sokkal jobban fel tud dolgozni, mint a fehér cukrot, emellett a cukron kívül más tápanyagokat is tartalmaz. A nádcukor tagadhatatlan előnyei...
TermékleírásJellemzők Mészáros Pál - Az év bortermelője 2016, Magyar termék Termék információk Sok mindent rejt egy bor... Akármelyik oldalról nézed mindig másnak fogod látni,...
Fedezzük fel a tojás vegán változatát, ami 20 tojássárgájának felel meg. Most elkészíthetjük kedvenc desszertjeinket tojás nélkül a Bulkshop vegán tojáspótló segítségével....
A csíráztatott görögszénamag valóban rendkívül értékes mind magas biológiai értékű fehérjékben, ásványianyagokban, enzimekben és vitaminokban. Rendkívül értékes és magas...
Magas koncentrációjú ashwagandha (indiai ginseng) gyógynövény kivonat,mely javítja a memóriát, támogatja a szexuális teljesítőképességet és segíti az immunrendszer működését,...
tejmentes laktózmentes szójamentes tartósítószer mentes cukor mentes Hőkezeléssel tartósított, 100%-os természetes kókusztej. A kókusztej sokak számára a kókuszdióban lévő...
tejmentes laktózmentes szójamentes tartósítószer mentes cukor mentes Hőkezeléssel tartósított, 100%-os természetes kókusztej. A kókusztej sokak számára a kókuszdióban lévő...
A vas hozzájárulhat a vérképzéshez, segíthet a vérszegénység, a fáradtság megelőzésében, a szellemi teljesítőképesség növelésében. Vas A vas szerepet játszhat az immunrendszer...
A hántolt kölest felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik edényből - másikba, hogy az esetleg még szemmel észrevehető...
A hántolt kölest felhasználás előtt ugyanúgy, mint az egyéb magvakat, válogassuk át, vagy legalábbis pergessük át egyik edényből - másikba, hogy az esetleg még szemmel észrevehető...