A Marokerősítő segít erősíteni a markolásod és a kézfogásod, amelyek fontosak az edzés, a felszerelések tartása és a mindennapi feladatok során is. Ellenállása 10 - 40 kg között...
Tegye a tasak tartalmát egy tányérra és melegítse 1 percig közepes fokozaton mikrohullámú sütőben. 100% gesztenye Jellemzők hozzáadott cukor nélkül Igen
Származási hely: India A cayenne-bors nem bors, hanem a csípős ízű csilipaprika fűszerként használt durva őrleménye. Sok fűszerkeverék meghatározó alkotója. Neve a tupi indiánok...
Származási hely: India A cayenne-bors nem bors, hanem a csípős ízű csilipaprika fűszerként használt durva őrleménye. Sok fűszerkeverék meghatározó alkotója. Neve a tupi indiánok...
Trópusi éghajlaton termesztett csípős paprika. A chili paprika ereje az apró magvaktól függ, mert ott halmozódik fel az erősséget adó kapszaicin. A chili a Kárpát-medencében...
Argán olaj Az argán fa csonthéjas termésének magjaiból, hidegen sajtolással kinyert olaj az argánolaj. Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó...
A Zöldfarm biotej értékét a Körös-Maros Nemzeti Park természetvédelmi terület tiszta, érintetlen,gyógynövényekben gazdag legelőin nevelkedő, biogazdálkodásban tenyésztett...
A Szardínia olivaolajban kiváló minőségű fehérje és egészséges zsírok népszerű forrása. Élvezheted egyszerűen csak közvetlenül a konzervdobozból, vagy készíthetsz belőle finom...
A Szardínia sós lében kiváló minőségű fehérje és egészséges zsírok népszerű forrása. Könnyedén készíthetsz egy finom krémet, vagy fogyaszthatod egyenesen a dobozból. Ennek a...
SOLIO ARGÁN OLAJ Az argan fa a föld egyik legidősebb fafajtája. A világon egyedül Marokkó délnyugati részén él, ellentmondva a sivatag törvényeinek. Illatos olaja Marokkó folyékony...
Erőteljesen sárga, sok-sok ízzel - és ezen felül még elvileg szerencsét is hoz! Lenyűgöző ízélmény egy marokkói estén! Ínyenc tipp: Olajban felhevíteni és rövid ideig habzani...
Az aranysárga színű Nature Cookta Lenmagolaj 250ml az egyik legértékesebb növényi eredetű, konyhai alapanyag. Préssel készítik, majd tartályban történő ülepítés után...