Az L- Aszkorbinsav olyan természetes aszkorbinsav vegyület, melyet sok zöldség és gyümölcs is tartalmaz. Többféle étel ízesítéséhez vagy állagának javításához felhasználhatjuk....
A Dr. Oetker befőzőszerekben a természetes gyümölcspektin teszi lehetővé, hogy a hosszadalmas főzési folyamatot 1-3 percre rövidítsük. Ezáltal a gyümölcsök rostjai nem főnek szét,...
Összetevők: 100'io homoktövis velő, antioxidánsként: aszkorbinsav (1ezrelék) Kiszerelés: 300gr Candidások és cukorbetegek is fogyaszthatják. Csak hígitva használjuk, mert nagyon...
A Dr. Oetker befőzőszerekben a természetes gyümölcspektin teszi lehetővé, hogy a hosszadalmas főzési folyamatot 1-3 percre rövidítsük. Ezáltal a gyümölcsök rostjai nem főnek szét,...
Indiai gyógynövény krém A Chyawanprash egy gyógynövényes, lekvárszerű paszta, amely ájurvédikus recept alapján készült. Friss amla gyümölcsökből készül, amelyeket ezután egy...
Desszertként, reggeliként is megállja a helyét. Borítsd nyakon lekvárral és szórd meg porított eritrittel. Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre...
Csuta kölespehely 250gA köles a pázsitfűfélék családjába tartozik, egyike a legrégebb óta termesztett „gabonaféléknek. Ázsiában és Afrikában több, mint 4000 éve ismerik....
DARBO CSIPKEBOGYÓ EXTRA DZSEM A Darbo család 1879-ben kezdett lekvárt előállítani. A Darbo lekvárt még ma is a hagyományos tiroli recept alapján főzik kíméletes melegítés és...
A Dr. Oetker Pektin használatával mostantól ízlésünk szerint élvezhetjük saját készítésű finomságainkat. A magas gyümölcstartalmú lekvárok, dzsemek akár tartósítószer nélkül...
Az Eredeti szatmári szilvalekvár cukor és tartósítószer hozzáadása nélkül készített lekvárkülönlegesség. Ajánlott süteményekbe, derelyébe, gombócba, de kenyérre kenve is...
A Bio rizskása felhasználható levesek, főzelékek és szószok sűrítésére, habarásra, süteményekbe, müzlibe vagy fogyasztható önállóan kásaként.Nem tartalmaz, mesterséges...
Kékfrankos szőlőből készült lekvárkülönlegességNettó tömeg: 200 grammA termék vegán, glutén-, illetve adalékanyag- és tartósítószermentes.Csakúgy, mint a Furmint lekvárunkat...
A bodzafélék (Caprifoliaceae) csa-ládjába tartozó, országszerte elterjedt cserje. Teáját általában meghűléses be-tegségeknél, mint izzasztó, köhö-géscsillapítóként használjuk....
A vérnarancs aroma kitűnően ízesíti a krémeket, habokat, cukormázat. Vérnarancs aroma használatával készíthetünk tökből vagy cukkíniből "narancs dzsemet", vagy lekvárt is. A...
Desszertként, reggeliként is megállja a helyét. Borítsd nyakon lekvárral és szórd meg porított eritrittel. Elkészítés: 6 db tojást és 1 citrom reszelt héját keverd el csomómentesre...