Eritrit és szteviol-glikozid alapú asztali édesítőszer. Nem tartalmaz semmilyen adalékanyagot. Alkalmazható főzésre, sütésre, hideg-meleg italokhoz. A Stevia egy dél-amerikai...
Az OCSO Stevia por 20gr 1 grammja (egy lapos teáskanál por;1 g) kb. 300 g (kb. 20 evőkanál) cukor édesítő hatásának felel meg. Az OCSO Stevia por termék, szteviozid alapú édesítőszer....
Roppanós, szénhidrátcsökkentett, kovásztalan lapkenyér. Vegán, gluténmentes, rostban és növényi fehérjében gazdag termék, mely tojást és kukoricát nem tartalmaz.
A csicseriborsót lisztet krémleveshez, pástétom, vagy humuszkrém készítéséhez használhatjuk fel. A csicseriborsót megőrölve és átszitálva gyártjuk a lisztet, melyet krémleveshez,...
A zab egy rendkívül értékes gabonaféle, magas fehérje- és rosttartalommal. Belső értékeit a pelyhesítés után is megőrzi. Egyszerűen elkészíthető és széleskörűen...
Hatásai: Igen sok flavonoid, vagyis olyan növényi antioxidáns van benne, amely megvédi a sejteket a szabad gyökök károsító hatásától. Proantocianidinokat (korábbi nevükön...
Gluténmentes, vegán, fehérjében gazdag lisztkeverék magas rost-tartalommal, csökkentett szénhidrát-tartalmú* pékáru készítéséhez. A lisztkeverék univerzálisan felhasználható,...
Az ősi irodalmi termékek közül a legkiemelkedőbb a BIBLIA, melyben több utalás is található az árpa kenyérként történő fogyasztásának. Ennek a mai napig létező formája a...
A natur (helyesebben: természetes) táplálkozásban igen jelentős helyet foglalnak el a pelyhesített teljes magvak. A szemeket nedvesítéssel és gőzöléssel felmelegített lapítóhengerek...
Kérjük figyelmesen olvassa el a termékleírást. A termékkel kapcsolatos esetleges kérdéseit felteheti telefonon, vagy e-mailben is. Elkészítés 2 db M-es (55 g-os) egész tojást, 1 db...