Étel, ital rovaton belül megtalálható apróhirdetések között böngészik.
A rovaton belüli keresési feltételek:
Laktózmentes Ital A keresett kifejezés: Laktózmentes Ital
További 7.313 db zártkörű hirdetésünket
megtekintheti bejelentkezés után, így a
jelenlegi 1.006 db hirdetés helyett
8.319 db hirdetés között böngészhet..
Főként zabpehelyből, növényi fehérjéből és egyéb alkotókból álló keverék. A termékre jellemző, gabonás, vörösáfonyás-meggyes illat, nem túl édes, gabonás,...
A csomag tartalma: mungóbab-, lencse-, retek- és vörösheremag. Nyomokban gluténtartalmú gabonát és mustármagot tartalmazhat. Felhasználás előtt tiszta vízzel alaposan mossuk át....
Összetevő: 100% Epsom só INCI: Magnézium-szulfát heptahidrát. A magnézium-szulfátot külsőleg (Epsom só formájában) és belsőleg is használják. A fő külső felhasználási mód a...
Felhasználás: a vajat a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percig hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk szaggatjuk, majd 160 fokon készre sütjük....
Ciroklisztből készült gluténmentes szélesmetélt száraztészta kölesliszttel. A cirok egy a fűfélék családjába tartozó afrikai eredetű gabonanövény, ami megfelelő tápértékkel...
Mire jó a kendermag? A kendermag a természet talán egyik legtökéletesebb terméke. A kendermag (angolul: hemp seed) ősidők óta ismert, és nagyra becsült gyógynövény. Segít megelőzni...
Karácsonyi tea – Biotermék. Ajurvédikus gyógynövény- és fűszerkeverék. Nem tartalmaz koffeint. Glutén- és laktózmentes, vegán. Összetevők: rooibos*, fahéj* (13%), édesgyökér*,...
Miért olyan fantasztikus párosítás a cékla és az alma? Mert nem csak a cékla markáns íze olvad lágyan egybe a Simon Gyümölcs alma aromáival, de a hozzávalók jótékony hatásai is...
Bonetta kókuszszelet mézes-szamócás 40 g Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Nem tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen...
A tápiókát a manióka növény gumós gyökeriből állítják elő. Kíváló alapanyaga lehet a gluténmentes konyhának. Felhasználása: Főleg az étel állagának kialakításában...