Dia-Wellness linzerkeverék gluténmentes ch csökkentett 500 g
Ár: 2.450 Ft
Felhasználás: a vajat a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percig hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk szaggatjuk, majd 160 fokon készre sütjük. Természetes magnézium forrás! A magnézium hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez! Figyeljen a kiegyensúlyozott és változatos táplálkozásra! 500g összetevők: mandulaliszt, gluténmentes zabpehelyliszt, tápióka keményítő, burgonyakeményítő, élelmi rost, emulgeálószer: E 475, E 433, rizsliszt, burgonafehérje, sűrítőanyag: xantán, cukor, só TÁPANYAG: Energia: 1934 kJ/ 464 kcal, zsír: 23,5 g ebből telített: 1,9 g, szénhidrát: 42,3 g ebből cukrok: 1,7 g, rost: 14,1 g, fehérje: 13,7 g, só: 0,63 g magnézium: 140 mg NRV 37% HASZNÁLATA: Elkészítés: 50 g margarin, 215 g GM linzerkeverék, 20 g tojás (ffél tojás), 20 g almacukor. A margarint a mixel elmorzsoljuk, majd a tojással és az almacukorral összegyúrjuk. 30 percet hűtőben pihentetjük. Nyújtjuk, szaggatjuk, majd 160 °C-on megsütjük. ALLERGÉNEK: mandula Jellemzők laktózmentes Igen tejmentes Igen gluténmentes Igen tartósítószer-mentes Igen tojásmentes Igen pálmaolajmentes Igen GMO-mentes Igen paleo Nem hozzáadott cukor nélkül Nem szénhidrát csökkentett Igen bio Nem dióféléktől mentes Nem földimogyorótól mentes Igen haltól mentes Igen kéndioxid-szulfit Nem mustártól mentes Igen puhatestűektől mentes Igen rákféléktől mentes Igen szezámmagtól mentes Igen zellertől mentes Igen csillagfürttől mentes Igen méztől mentes Igen szójamentes Igen per 100 g kj 1934 kJ kcal 464 kcal zsír 23,5 g ebből telített zsírsavak 1,9 g ebből egyszeresen telített zsírsavak 0 g ebből többszörösen telített zsírsavak 0 g szénhidrát 42,3 g ebből cukrok 1,7 g ebből poliolok 0 g ebből keményítő 0 g rost 14,1 g fehérje 13,7 g só 0,63 g
Tulajdonságok
Feladás dátuma: | 2024.11.20 |
Eddig megtekintették 30 alkalommal |
Étel, ital rovaton belül a(z) "Dia-Wellness linzerkeverék gluténmentes ch csökkentett 500 g" című hirdetést látja. (fent)
HASONLÓ KERESÉSEK: