A ZÖLD TEA A teaivás szokása Kínából ered, de az emberiség legelterjedtebb italának felfedezése a legendák homályába vész. Az egyik változat szerint Sen-nung császár Kr. e. 2737-ben...
Összetevők: zöld jackfruit 54%, víz, só citromsav (E330) Hűvös, fényvédett helyen tárolandó. Felbontás után hűtőben tárolandó és legfeljebb 3 napig fogyasztaható. A jackfruit a...
Biztosan Te is ismered ezt a pici magot, amely számtalan jó tulajdonsággal bír. A keleti konyha és az egészséges életmód elterjedésének, valamint a táplálkozásunkra fordított...
Különleges, kézzel szedett rózsaszirmok olajából készült igen finom esszencia. Széles körben alkalmazzák illatosító és lemosó szerként a kényes területek, például a...
A kukoricaliszt gluténmentes, ennélfogva lisztérzékenyek is nyugodtan fogyaszthatják. Kiemelendő foszfatidil-szerin tartalma. Ez a vegyület az agyi információátadás egyik...
A gyömbér egy gyógynövény. Gyógyászati célra a növény gyökerét használják, mely újjasan elágazó és 8-10 cm hosszú, 1,5-2 cm széles, belül sárgásszürke színű, aromás...
A gyömbér egy gyógynövény. Gyógyászati célra a növény gyökerét használják, mely újjasan elágazó és 8-10 cm hosszú, 1,5-2 cm széles, belül sárgásszürke színű, aromás...
Gluténmentes rizsliszt. A héjuktól megfosztott, hántolt rizsszemeket a lehető legfinomabbra őrlik, így nyerik a selymes textúrájú rizslisztet. Ebből készül például a kínai konyha...
A vörös lencse nem igényel főzés előtti áztatást! Leves, főzelék, köret készíthető belőle, az indiai konyha egyik remek alapanyaga. A vörös lencse rendelkezik a lencsefélék...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
A gluténmentes konyha kialakításakor sok alapvető, gluténmentes alapanyagra szükségünk van az egyik a kukoricaliszt. Kenyérvarázs kukoricaliszt gluténmentes, ezért a lisztérzékenyek...
500 g Több féle magból álló magkeverékes sütőkeverék a rusztikus konyha kedvelőinek. A magos kenyér sokáig puha marad nem morzsálódik. Összetétel: Gluténmentes búzakeményítő,...
A vegetáriánusok körében igen népszerű, azonban nem csak nekik jó választás, hiszen nagyon egészséges és vitaminokban gazdag. Alapanyagként szolgál a humusz, valamint a falafel...
A bulgur a török és a közel-keleti konyha kedvelt alapanyaga. A bulgur úgy készül, hogy a búzát nem teljesen érett állapotban betakarítják, előfőzik vízben vagy gőzben,...
A gluténmentes konyha kialakításakor sok alapvető, gluténmentes alapanyagra szükségünk van az egyik a kukoricaliszt. Kenyérvarázs kukoricaliszt gluténmentes, ezért a lisztérzékenyek...