Hétféle aszalt gyümölcs és olajos mag gazdag keveréke. Egyetlen adagja is kiváló magnézium- és káliumforrásként járul hozzá az egészséges hétköznapokhoz.
A szilva az egyik legelterjedtebb és legkedveltebb gyümölcs, melyet kellemes íze mellett, magas vitamin, ásványi anyag és rosttartalmának köszönhet. Elsősorban magas az A-,C-, E- vitamin...
A pisztácia tartalmazza a magvak közül a legtöbb vasat és káliumot. Több ásványi anyag és vitamin megtalálható benne. Magas a telítetlen zsírsav-tartalma, ezért kedvező szerepet...
TermékleírásJellemzők Örömteli egészség Termék információk Tudta, hogy semleges íze miatt a chia mag szinte bármilyen recepthez felhasználható? A chia puding az utóbbi évek egyik...
Tápláló natúr dió Tudta, hogy már napi 30 gramm dió rendszeres fogyasztása bizonyítottan hozzájárul a vérerek rugalmasságának fenntartásához, javításához? Kiemelkedő vas- és...
Tudta, hogy a Kalifa Diákcsemege négy féle aszalt gyümölcs és háromféle olajos mag gazdag keveréke, amelynek egy adagja is kiváló káliumforrásként járul hozzá az egészséges...
Összetevők: sárgabarack Tudta, hogy az aszalt sárgabarack gazdag rost- és káliumforrás? Rendszeres fogyasztása egyebek mellett javítja az anyagcserét és segít a normál vérnyomás...
Összetevők: hántolt napraforgómag, növényi olajok (napraforgó, repce) és zsír (pálma) RSPO-MB, étkezési só 1% Tudta, hogy a sós, pörkölt napraforgómag jelentős mennyiségű...
A Kalifa Egzotikus mix ananászkocka, papayakocka, szárított banán, aszalt sárgabarack és mazsola keveréke, mellyel biztos sikert arathatunk, bármilyen finomságot is készítünk....
Összetevők: dióbél 60%, cukorliszt (cukor, burgonyakeményítő) 40% Tudta, hogy a dió rendszeres fogyasztása segíti az immunrendszer normál működését? Amellett, hogy kiváló vas- és...
A mandula az egyik legértékesebb csonthéjasunk. Magas telítetlen zsírsav-tartalma révén véd a szív- és keringési betegségek ellen. Nagyon sok kalciumot tartalmaz, így jótékony...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
A mandulafa szubtrópusi növény.Termésének két változatát ismerjük. Az édesmandulát fogyasztjuk, a keserűmandulát a gyógyszeripar hasznosítja. Magas a fehérje és az élelmi rost...