Tudta, hogy az aranymazsolát a mazsolák királynőjének is szokták nevezni? Jelentős mennyiségben tartalmaz rezet, amely a szervezetben részt vesz a normál vasszállításban. Összetevők:...
Tudta, hogy a pörkölt pisztácia nem csupán finom ropogtatni való, de mangántartalmának köszönhetően fogyasztásával értékes ásványi anyaghoz juttathatja szervezetét? A mangán...
Tudta, hogy a kesudió az egyik legsokoldalúbban felhasználható olajos mag? Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt kesudióbél védőgázas csomagolásban.
A szilva magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van az emésztésre. A szilva egyik legelterjedtebb gyümölcsünk Magas rosttartalmának köszönhetően kiváló hatással van...
A mák, amelyet régóta, széles körben ismerünk, a mediterrán országokból ered. A magas tápértékű mák értékes ásványi anyagokat, vitaminokat, fehérjét, és esszenciális...
TermékleírásJellemzők Örömteli egészség, Magyar termék Termék információk Tudta, hogy a 100%-ban magyar termőterületekről származó Kalifa étkezési mák kimagasló vitamin-és...
A papaya a dinnyefafélék családjába tartozó kétlaki növény, a trópusi Amerikából származik. Sokféle használhatósága miatt is közkedvelt, ugyanis szervezettisztító és...
A lencse nagyon régi kultúrnövény. Közép-Európában már a kőkorszak idején termesztették. Jelenleg Európa déli, dél-keleti részein, főleg a Földközi-tenger mentén fekvő...
Só és olaj felhasználása nélkül, szárazon pörkölt mandulabél. Tudta, hogy a mandula kiváló cinkforrás, amely nagyszerű alternatívát kínál a rágcsálnivalók között?...
A datolya már ötezer év óta a legjelentősebb kultúrnövény Ázsia, Észak-és Nyugat-Afrika szubtrópusi száraz területein. A gyümölcs gazdag jótékony hatású rostokban. Természetes...
A vörösáfonya kiváló tápanyag, ásványi anyag és vitaminforrás. Vitaminok közül nagymértékben található benne C, B és A-vitamin. Ásványi anyagok közül kalcium, magnézium és...
A földimogyoró magas zsírtartalma ellenére gazdag A-, E- és C-vitaminban, kalciumban, nátriumban és rostban, vagyis azokban a tápanyagokban, amelyeket a legritkábban fogyasztunk a...
KALIFA MAZSOLA: Az aszalt szőlő - ismert nevén mazsola - ugyanolyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a friss szőlő. Kitűnő vasraktár, és nagyon jó káliumforrás. Rostjai segítik az...