A mungóbab apró szemű, rendkívül könnyen emészthető, rostokban gazdag így segíti a salakanyagok távozását, a szervezet méregtelenítését. B-vitamint, vasat, folsavat, magnéziumot,...
A zabpehely könnyen emészthető, csökkenti a koleszterinszintet, gátolja a zsírok és a szénhidrátok felszívódását. Fogyasztása védi a gyomor és a bél nyálkahártyáját,...
A rizsliszt (vagy rizspor) a liszt egy fajtája, ami finomra őrölt rizsből készül. Különbözik a rizskeményítőtől, amit a rizs lúgban való áztatásával termelnek. A rizsliszt jól...
A szezámmag kiváló kálciumforrás. Erősíti a májat és a vesét. Erős antioxidáns-, gomba- és vírusölő hatású. Fogyasztása által megelőzhető a csontritkulás, szabályozza az...
Adalékanyag-mentes, nem finomított, száz százalékban természetes étkezéi finomsó. A Himalája-só megszokott, jellegzetes, természetes rózsaszín árnyalatával.
A Zöld tea a zöld tea (Camellia sinensis) hatékony kivonata, kényelmes kapszula formájában. Ez a növény széles körben ismert az emberi szervezetre gyakorolt jótékony hatásairól....
Származási hely: Magyarország Összetevők: fokhagyma 100% A fokhagymapor ideális alternatívát kínál a friss fokhagymagerezddel szemben. Biztosítja az ételeknek szükséges...
A pinto bab magas fehérje illetve tápanyagtartalmú, e mellett jó magnézium, vas, réz, kálium és élelmi rost forrás. Mire jó? Segít a koleszterinszint csökkentésében, a vércukor...
A Chia mag vagy más néven aztékzsálya-mag egyedi élelmiszer a maga nemében köszönhetően annak, hogy nagyon magas koncentrációban tartalmaz számos, az emberi szervezet egészséges...
A vörösbab kalciumban, vasban és foszforban gazdag, melyek a szervezet számára legfontosabb ásványi anyagok közé tartoznak. A kalcium és a foszfor felelősek az egészséges csontokért...
Egészben péksüteményekre vagy salátákra, darálva gubára, metéltre vagy muffin tésztájába szórhatod, továbbá töltelékeket készíthetsz vele. Egészségünk szempontjából fontos...
Az oregano kiváló levesek, mediterrán jellegű ételek, sültek, tészták ízesítésére. Gyakran használják paradicsommártás ízesítéséhez, grillezett húsokhoz, sült zöldségekhez....