GreenMark Organic Bio Napraforgómag, hántolt A napraforgó mag átlagosan 47 százalék olajat tartalmaz, aminek 65 százaléka esszenciális olaj. Sok E vitamint tartalmaz, fehérje és igen...
Felhasználási javaslat: A tzatziki salátaöntet port elkeverünk 1 pohár joghurttal. Ezután 1-2 kígyóuborkát durvára reszelünk, vagy vékony csíkokra gyalulunk. Enyhén sózzuk meg és...
Származási hely: India Összetevők: fekete bors 100% A feketebors egy trópusokon őshonos cserje, mely fürtökben hozza meg csonthéjas termését. Az egyik legismertebb és legkeresettebb...
Kandírozott narancshéj Összetevők: bio narancshéj bio glükóz-fruktóz szirup (kukoricából) Magában fogyasztható, nem igényel külön elkészítést. Egészséges nassolni való....
A bio köles rendszeres fogyasztása rákmegelőző hatású, késlelteti az öregedési folyamatokat, erősíti a látást, kiváló vashiányos állapotoknál, savtúltengésnél. A köles...
Származási hely: India Összetevők: Kurkuma 100% Kurkuma – csökkenti a gyulladást, gátolja a tumorképződést A kurkumát Indiában sebgyógyításra és tea formájában légzőszervi...
Kézi és gépi mosáshoz egyaránt alkalmas mosógél levendula illattal. Gépi mosás esetén 30 mosáshoz elegendő. Kizárólag természetes, növényi összetevőket tartalmaz,...
Fokhagymára emlékeztető illatú és ízű, vadon termő fűszernövény. A medvehagyma rendkívül egészséges: méregtelenít, csökkenti a vérnyomást, jót tesz az érelmeszesedés ellen,...
Felhasználható minden olyan étel készítéséhez, amelyhez egyébként nyers vöröshagymát szokás használni. 100g vöröshagyma por kb. 80 dkg nyers vöröshagymának felel meg, illata,...
A kesudió kiváló vas, magnézium, kálium és cink forrás. A cink a sebek gyógyulásában segíthet, a vas a fertőzésekkel szembeni ellenállásban, a kálium a szívbetegségek...
A lenmagot magas rosttartalma és magas esszenciális zsírsav tartalma miatt érdemes fogyasztani. Serkenti az agyműködést, bélmegbetegedések és székrekedés esetén emésztés...
Felhasználási javaslat: Minden rizottórecepthez felhasználható a Carnaroli rizs. Speciális keményítő-összetétele miatt különösen jól megőrzi formáját és szerkezetét. Viszont...
A kókuszreszelék energiatartalmának több mint 50%-át a kókuszzsír adja. A kókuszdió húsa nagyon tápláló, sok B3, D és E-vitamint, magnéziumot, kalciumot, foszfort, cinket és vasat...